fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΛΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Eπείγουσα έκκληση για βοήθεια προς οικογένεια που διέμενε στο διαμέρισμα...

ΠΑΛΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Eπείγουσα έκκληση για βοήθεια προς οικογένεια που διέμενε στο διαμέρισμα που κάηκε-Που μπορείτε να αποταθείτε

-

Επείγουσα έκκληση για βοήθεια προς την οικογένεια που βρισκόταν στο διαμέρισμα που κάηκαν στην Παλιά Λευκωσία. Ανήλικα παιδιά χρειάζονται είδη ρουχισμού αλλά και τροφίμων ώστε να μπορέσει η οικογένεια να σταθεί στα πόδια της.

Σύμφωνα με ανάρτησή χρήστη του διαδικτύου, το δωμάτιο που διέμενε η οικογένεια κάηκε κάηκε ολοσχερώς και έχουν χάσει τα πάντα στη φωτιά. Έφυγαν κυριολεκτικά με τα ρούχα που φορούσαν. Η αστυνομία τους μετέφερε σε ένα σπίτι στο κέντρο της πόλης, κοντά στη Wargaming. Για οποιανδήποτε βοήθεια μπορείτε να παραδώσετε τον ρουχισμό και ότι άλλο μπορείτε στα γραφεία της Generation for Change CY στο City Plaza, λεωφ Μακαρίου Γ στο κέντρο της πόλης, μεταξύ 9.00 και 17.00 (Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη).

Τι χρειάζεται άμεσα η οικογένεια

1. Ρούχα καλοκαιρινά και χειμερινά για παιδιά 1,5 χρόνου αγόρι, 6 χρόνων αγόρι και 9 χρόνων κορίτσι. Παπούτσια 33 (κορίτσι), 30 (αγόρι) και 29 (αγόρι). Επίσης σχολικά ρούχα για τα δυο παιδιά και τσάντες σχολείου.

2. Ρούχα για τη μητέρα (medium) και παπούτσια 39, καλοκαιρινά και χειμερινά.

3. Κρεβάτια

4. Σεντόνια για διπλό κρεβάτι

5. Κουβέρτες

6. Κουζινικά (κατσαρόλες, πιάτα, ποτήρια, φλυτζάνια, μαχαιροπίρουνα)

7.Τρόφιμα για την μητέρα και τα παιδιά (ρύζι, ζυμαρικά, φάκες, φασόλια, λάδι, ντοματοπολτό, χυμούς, δημητριακά, ψωμί, γάλα μακράς διαρκείας, σαρδέλες σε κονσέρβα).

8. Βρεφικές πάνες μέγεθος 4.

Όπως επισημαίνεται στην έκκληση για βοήθεια να τηρηθεί στοχευμένα μόνο ότι γράφει η λίστα και να είναι σε καλή κατάσταση.Εξάλλου, από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα το βράδυ μετά τη μεγάλη φωτιά, που εκδηλώθηκε στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Αισχύλου, σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο κτιρίου. 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...