18.5 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ»: Oι αρχές ψάχνουν τα τρία ανήλικα παιδιά-Μια νέα υπόθεση που...

«ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ»: Oι αρχές ψάχνουν τα τρία ανήλικα παιδιά-Μια νέα υπόθεση που θα απασχολήσει τη κοινή γνώμη-Τι είναι οι «παλαιοχριστιανοί»-(Βίντεο)

-

Θρίλερ με τα παιδιά των αυτοαποκαλουμένων «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία. Τις τελευταίες ώρες είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό τριών ανήλικων παιδιά, ενώ πολλά είναι τα ερωτήματα τόσο για τις συνθήκες διαβιώσεις ακόμα και για τις συνθήκες γέννησής τους.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και είναι ενδεικτικό ότι με την χθεσινή εισαγγελική εντολή κατεπείγουσας έρευνας ζητείται εκτός των άλλων να διαπιστωθεί αν έχουν δηλωθεί οι γεννήσεις των παιδιών όπως ορίζει ο νόμος με το πιστοποιητικό γέννησης και να εξακριβωθεί ποιοι είναι οι γονείς τους.

Πρόκειται για δύο παιδιά ηλικίας 6 και 13 ετών, καθώς και για ένα βρέφος 8 μηνών που φέρεται να είναι παιδί της 22χρονης κόρης του ζευγαριού των «παλαιοχριστιανών». Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η 22χρονη είναι και πάλι έγκυος. Το τέταρτο παιδί του ζευγαριού, ένας 15χρονος εντοπίστηκε μαζί με τον 45χρονο πατέρα στον χώρο διαβίωσης και με εισαγγελική εντολή θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.

Τα παιδιά, σύμφωνα και με τον 45χρονο πατέρα δεν πηγαίνουν σχολείο ενώ εικάζεται ότι τουλάχιστον τα μικρότερα δεν έχουν πάει ποτέ τους στο σχολείο. Μετά την εντολή του εισαγγελέα Κορίνθου για κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση με την παρουσία δικαστικού λειτουργού και κοινωνικών λειτουργούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον χώρο εντοπίστηκαν μόνο ο 45χρονος με τον 15χρονο ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ήταν άφαντα. Ο 45χρονος φέρεται να αντιστάθηκε και αρχικά να μην επέτρεψε τον έλεγχο από των χώρων που μένουν τα παιδιά με συνέπεια να προσαχθεί. Τελικά ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Ο 45χρονος αναμένεται σήμερα ή αύριο Δευτέρα στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες ενώ όπως αναφέρθηκε ο 15χρονος που ήταν μαζί του θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα η αστυνομία, με τη συνδρομή εισαγγελικών Αρχών, αναζητούν την σύζυγο και μητέρα του συλληφθέντα καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας που δεν βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των πολύωρων ερευνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έρευνες για τον εντοπισμό τους γίνεται στην Κόρινθο, όπου εκεί μένει η 25χρονη κόρη του 45χρονου από τον πρώτο του γάμο, στη Λαμία αλλά και στην Άρτα όπου υπάρχει και εκεί κοινότητα «παλαιοχριστιανών» που διαβιούν σε παρόμοιες συνθήκες.

Οι παλαιοχριστιανοί αναφέρονται στους χριστιανούς που ζούσαν και δραστηριοποιούνταν κατά την περίοδο των πρώτων αιώνων της χριστιανικής εκκλησίας, περίπου από τον 1ο αιώνα μ.Χ. έως τον 5ο αιώνα μ.Χ. Αυτή η περίοδος καλύπτει τους πρώιμους χριστιανικούς χρόνους, καθώς η χριστιανική κοινότητα αναπτυσσόταν και εξελισσόταν.

Αντιμετώπιζαν διάφορες προκλήσεις και καταστάσεις, όπως τις διωγμένες περιόδους, τις αιρέσεις, και τις προκλήσεις στον πολιτισμό της εποχής τους. Η παλαιοχριστιανική λογοτεχνία και οι γραπτές πηγές της είναι σημαντικές για την κατανόηση της ανάπτυξης της χριστιανικής πίστης και των δογμάτων της. Σημαντικοί παλαιοχριστιανοί ιεράρχες και σκεπτικοί περιλαμβάνουν τον Άγιο Παύλο, τον Άγιο Πέτρο, τον Άγιο Αθανάσιο, τον Άγιο Αυγουστίνο, και άλλους. Η παλαιοχριστιανική περίοδος συνέβαλε σημαντικά στον πολιτιστικό και θρησκευτικό χαρακτήρα της Δύσης, επηρεάζοντας την εκκλησιαστική δογματική ανάπτυξη και την κοινωνική ιστορία.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: