ΠΑΓΩΝΙΑ: Και σήμερα τσουχτερό το κρύο (Φώτο)

Η ψυχρή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από αύριο, ενώ χαμηλή πίεση αναμένεται σταδιακά από το Σάββατο. ενώ μια Κυριακή αναμένεται να επηρεάσει εκ νέου την περιοχή. Η θερμοκρασία σήμερα θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, στα υπήνεμα ασθενείς και στα προσήνεμα μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη και αρχικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά.Τοπικά στα ορεινά ο παγετός θα παραμείνει.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, στα ημιορεινά και αργότερα στο εσωτερικό αναμένεται παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και ελαφρά χιονόπτωση, τοπικά στα ορεινά. Αργά το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, στο δυτικό μισό του νησιού, καθώς και χιονόπτωση, τοπικά στα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και στα νότια, καθώς και χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Από το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές, στις περισσότερες περιοχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το πρωί τοπικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, καθώς και χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Από το μεσημέρι αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού, με μεμονωμένες ελαφρές βροχές και παροδική ελαφρά χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά και στα ημιορεινά. Στα προσήνεμα παράλια και ορεινά θα πνέουν από το απόγευμα πολύ ισχυροί και παροδικά σφοδροί δυτικοί άνεμοι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Παρασκευή, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι το Σάββατο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, περισσότερο αισθητή το απόγευμα και το βράδυ. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 42 εκατοστά.
 

Hot this week

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Νομική προσφυγή από πατέρα φοιτήτριας με οπτική αναπηρία – H απόφαση της Μαρίας Λοττίδη

Στη Δικαιοσύνη αποφάσισε να προσφύγει ο πατέρας φοιτήτριας με...

ΣΕΙΣΜΟΣ 7,7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί – Άρση της προειδοποίησης για τσουνάμι-(Βίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 Ρίχτερ έπληξε τα ξημερώματα του...

Topics

ΕΘΝΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 62χρονη έγινε για πρώτη φορά μητέρα – «Ποτέ δεν τα παράτησα»

Μια ξεχωριστή περίπτωση που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των...

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Θαλάσσιο ατύχημα με jet ski – Τραυματίστηκαν παιδί και ενήλικας

Θαλάσσιο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο, 15 Αυγούστου, στον Πρωταρά,...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

Related Articles

Popular Categories