12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες

-

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας μια απόσταση τριών χιλιομέτρων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 10:00, με εκκίνηση και τερματισμό στο Δημαρχείο Στροβόλου.Η πεζοπορία τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου και εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών του Συνδέσμου για την πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και τη μείωση της βλάβης.

Η πεζοπορία έχει ως στόχο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της υγιούς διαβίωσης και της αποφυγής των ναρκωτικών. Με το σύνθημα «Στόχος μου η ζωή, όχι η ζωή μου στόχος», ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικος Σύνδεσμος καλεί τους πολίτες να περπατήσουν παρέα για ένα αύριο χωρίς ουσίες και εξαρτήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κεράσματα και να παραλάβουν αναμνηστικά δώρα. Επίσης, ένας τυχερός θα κερδίσει έναν πίνακα μικτής τεχνικής, προσφορά του προέδρου του ΠΑΣ, Ηρακλή Μαυρομμάτη.

Ένας τυχερός θα κερδίσει έναν πίνακα μικτής τεχνικής, προσφορά του προέδρου του ΠΑΣ, Ηρακλή Μαυρομμάτη.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου του Παγκύπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου, που συνεχίζει το έργο του για την καταπολέμηση των εξαρτήσεων και την παροχή υποστήριξης σε άτομα που χρειάζονται βοήθεια.

Μέσα από τέτοιες δράσεις, ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή του στην κοινωνία, προωθώντας την πρόληψη, την ενημέρωση και τη στήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξάρτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο στο τηλέφωνο 22751020 ή στο πρόεδρο του ΠΑΣ, Ηρακλή Μαυρομμάτη 99551923

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...