fbpx
24.4 C
Nicosia
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων-Πότε ολοκληρώνεται

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων-Πότε ολοκληρώνεται

-

Η Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) υπενθυμίζει τους ενδιαφερόμενους για την διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης (ΠΕΠ) 2024 για εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Κύπρου, στις Στρατιωτικές Σχολές και στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΑΕΙ) της Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του, ΥΠΑΝ η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων παρατείνεται για ακόμη πέντε ημερολογιακές μέρες και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, 27 Μαρτίου στις 24.00.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στην ανακοίνωση του ΥΠΑΝ (https://enimerosi.moec.gov.cy/archeia/1/ypp16817a), ημερομηνίας 6 Μαρτίου 2024.

Όλοι οι αιτητές, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν οποιεσδήποτε αλλαγές ή διορθώσεις θα πρέπει να το πράξουν έγκαιρα και όχι αργότερα από την καταληκτική ημερομηνία. Επίσης, μέχρι την πιο πάνω καταληκτική ημερομηνία, νέοι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν για πρώτη φορά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στις ΠΕΠ 2024.

Τονίζεται ότι, μετά τη λήξη και της πιο πάνω περιόδου δεν θα επιτρέπεται καμία νέα εγγραφή, αλλαγή ή τροποποίηση στην αίτηση οποιουδήποτε υποψηφίου και για τυχόν λάθη, αβλεψίες ή παραλείψεις την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο ίδιος ο υποψήφιος.

Η περίοδος πληρωμής των εξεταστικών τελών για συμμετοχή στις ΠΕΠ 2024 θα αρχίσει την Πέμπτη, 4 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024. Η πληρωμή θα γίνεται ηλεκτρονικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, μέσω της ίδιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Η Υπηρεσία Εξετάσεων θα ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία πληρωμής των εξεταστικών τελών σε μεταγενέστερο στάδιο.

Στην Υπηρεσία Εξετάσεων, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες της περιόδου ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων (μέχρι 27 Μαρτίου 2024), λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο (Τηλ.: 22582933 / 22582934) για υποστήριξη των ενδιαφερομένων σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Επιπρόσθετα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στην Υπηρεσία Εξετάσεων [email protected] θέτοντας τυχόν ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

EΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: -Ημερίδα στο πλαίσιο της εκστρατείας «Οι δημοσιογράφοι έχουν...

Η Ένωση Συντακτών Κύπρου και η Σχολή Τεχνών, Επικοινωνίας και Πολιτιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα  «Κυπριακή Δημοσιογραφία: Θεσμική υπόσταση, θεωρητική...