fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: Σήμερα γιορτάζουν οι άνδρες της ζωής μας-«Βοηθώντας τους...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ: Σήμερα γιορτάζουν οι άνδρες της ζωής μας-«Βοηθώντας τους άνδρες και τα αγόρια».

-

Παγκόσμια Ημέρα των ανδρών σήμερα και σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου γιορτάζεται για να μας υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό. Σε αυτούς που «τιμούν» τα παντελόνια που φορούν και ξέρουν καλά τι σημαίνει σεβασμός, εκτίμηση, αγάπη και ανθρωπιά.

Στους άνδρες που μεγαλώνουν με αξίες σεβόμενοι τη οικογένεια, τους φίλους και όσοι είναι δίπλα τους. Σε αυτούς που δεν υποτιμούν τη γυναίκα και την έχουν σαν κορόνα στο κεφάλι τους γιατί αυτή τους γέννησε και τους έφερε στον κόσμο. Στα μικρά αγόρια που μεγαλώνουν έχοντας ως πρότυπο τον πατέρα τους και ακολουθούν τα βήματα του. Σε όλους αυτούς που έχουν πυγμή και μπορούν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις έχοντας δίπλα τους το σύντροφό τους.  

Σήμερα γιορτάζουν όλοι αυτοί που έχουν ανθρωπιά, χιούμορ, αξιοπρέπεια, που δεν πληγώνουν με τα λόγια τους, δεν υποτιμούν τους γύρω τους, έχουν στόχους και ιδανικά. Σήμερα γιορτάζει ο σύντροφος, ο σύζυγός, ο γιος, ο φίλος, ο εραστής, ο αδελφός. Γιορτάζουν αυτοί που στηρίζουν την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας όπου άνδρες και γυναίκες θα μοιράζονται τις ευθύνες ίσα και θα έχουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής.

Το θέμα του φετινού εορτασμού (2022) είναι «Βοηθώντας τους άνδρες και τα αγόρια». Η Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών , που δεν θα αργήσει η επίσημη αναγνώρισή της από τον ΟΗΕ, πρωτογιορτάστηκε στις 19 Νοεμβρίου 1999 στα νησιά Τρίνιδαδ και Τομπάγκο της Καραϊβικής, με πρωτοβουλία του δρος Τζέρομ Τιλακσίνγκ.

Χρόνια πολλά σε όλους τους άνδρες της ζωής σας

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: