fbpx
21 C
Nicosia
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ: To ηχηρό μήνυμα-Υιοθετήστε ένα αδέσποτο -Μια κίνηση αγάπης και...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ: To ηχηρό μήνυμα-Υιοθετήστε ένα αδέσποτο -Μια κίνηση αγάπης και φροντίδας

-

Η Γιώτα Παπαδόπουλου, η Μαρίνα Φιλιππίδου- Θεοχάρους, η Αντιγόνη Λουκά, η Βίβιαν Κανάρη ο Αντρέας Γιόρτσιος και ο Γιάννης Σπαλιάρας μας συστήνουν τα αδέσποτα τους, αφήνοντας το δικό τους μήνυμα.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων γιορτάζεται κάθε χρόνο σε διάφορες χώρες στις 4 Απριλίου. Σκοπός της ημέρας αυτής είναι να προωθήσει την ευαισθητοποίηση για το θέμα των αδέσποτων ζώων και να προωθήσει την υιοθεσία αδέσποτων ζώων από ευθύνες ιδιοκτήτες ζώων και από το ευρύ κοινό.

Η σημερινή μέρα είναι μια ευκαιρία να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία της φροντίδας και προστασίας των ζώων που έχουν βρεθεί χωρίς οικογένεια και στέγη.

ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Όχι ένα…αλλά τρία αδέσποτα έχει η οικογένεια Παπαδόπουλου.

Παγκόσμια μέρα για τα αδέσποτα παρέα με τα δικά μου αδέσποτα παιδιά

ANΔΡΕΑΣ ΓΙΟΡΤΣΙΟΣ

Η πανέμορφη Alegria την οποία υιοθέτησε πριν έντεκα περίπου χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής.

ΒΙΒΙΑΝ ΚΑΝΑΡΗ

Σήμερα αφιερώνουμε χρόνο για να σκεφτούμε και να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζώα που χρειάζονται την αγάπη και την προσοχή μας. Είναι μια μέρα που μας υπενθυμίζει τη σημασία της συμπόνιας, της φροντίδας και της υιοθεσίας.
Σε κάθε γωνιά της Κύπρου, υπάρχουν αδέσποτα ζώα που προσπαθούν να επιβιώσουν στους δρόμους. Είναι αδέσποτα, ως αποτέλεσμα των ανθρώπινων πράξεων ή παραλείψεων. Είναι σημαντικό να δείξουμε αγάπη και φροντίδα προς αυτά τα πλάσματα, είτε με την υιοθεσία, τη βοήθεια σε καταφύγια, είτε με τη συμβολή σε οργανώσεις που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ζώων. Θα συνεχίσω να εργάζομαι για τη δημιουργία πολιτικών που θα προστατεύουν τα δικαιώματα των ζώων και θα προωθούν την υιοθεσία και τη φροντίδα των αδέσποτων. Κάθε ζωή έχει αξία και κάθε πλάσμα αξίζει την αγάπη και τη φροντίδα μας.
Η οικογένεια μας πρόσφατα έχει μεγαλώσει με την υιοθεσία του Linux, ο οποίος ζούσε αδέσποτος για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Είναι ο τρίτος στην οικογένεια. Προηγήθηκε η Αννα, επίσης αδέσποτη. Φυσικά ο αγαπημένος μου Filix, η υπέροχη Φωτεινή, η Calcy που πλέον δεν είναι εδώ μαζί μας, όλοι αδέσποτα.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε στα αδέσποτα ζώα την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζουν!

ΜΑΡΙΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ-ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Γνωστή για το φιλοζωικό της έργο είναι η μουσική παραγωγός και δημοσιογράφος Μαρίνα Φιλιππίδου-Θεοχάρους η οποία στην κατοχή της εκτός από σκύλους έχει και γάτους.

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΟΥΚΑ

Η δημοσιογράφος Αντιγόνη Λουκά με τη ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρα Αδέσποτων Ζώων να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο και αυτό θα μας ανταποδώσει τη αγάπη του


«4 Απριλίου…. Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων!!! Υιοθετήστε ένα αδέσποτο και αυτό θα σας το ανταποδώσει και με το παραπάνω!!!Αυτό το νιώσαμε με τον Ash μας που ήταν αδέσποτο και τον πήραμε υπό την προστασία μας όταν το κτύπησαν και το περιθάλψαμε. Τώρα είναι μαζί με την Schatzi μας μέλη της οικογένειας μας και κάποτε είναι με τη σημασία της λέξεως σκύλος και γάτος αλλά μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Τα αγαπάμε πολύ. Ο Μιχαήλ λατρεύει και τους δύο!!!!!»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ

Πριν λίγα χρόνια ο Γιάννης Σπαλιάρας βρήκε ένα αδέσποτο γατάκι ονομάζοντας την, Chubi. Όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του η Chubi του έχει αλλάξει τη ζωή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: