ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ: Μέρα που διώχνουμε τα αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις και λόγια που ειπώθηκαν (Φώτο)

Η Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Δεκέμβρη. Στόχος της συγκεκριμένης ημέρας είναι να παραμερίσουμε όλα τα αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις και λόγια που ειπώθηκαν.

Η λέξη αγάπη περικλείει άλλωστε διαφορετικά συναισθήματα, καταστάσεις και συμπεριφορές. Με διαφορετικό τρόπο δείχνουμε την αγάπη στα παιδιά μας, στο σύζυγό μας, στο φίλο μας και γενικότερα στο περίγυρο μας. Άλλωστε, η λέξη αγάπη υπάρχει παντού, δεν προσφέρεται μόνο στην οικογένεια μας, αλλά και στους συνανθρώπους μας.

Χωρίς αγάπη δεν μπορεί να υπάρχει ο σεβασμός, η εκτίμηση και η αλληλοβοήθεια. Η αγάπη δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του ενός αλλά είναι ένα συναίσθημα που αφορά τους γύρω μας. Η αγάπη καλλιεργείται και επεκτείνεται μόνο όταν το θέλει κάποιος και παραμένει ζωντανή όταν δεν την αφήσεις να μαραθεί και να χαθεί. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη ευλογία, να μπορείς να αγαπάς και να αγαπιέσαι χωρίς όμως να θέλεις οποιανδήποτε ανταλλάγματα.

Hot this week

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Η συγκινητική επιστροφή στο γήπεδο δίπλα στην Ομόνοια -(Φώτο)

Στο γήπεδο, εκεί που για εκείνον δεν είναι απλώς...

ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ: Ρεύμα υπάρχει, χώρος στο δίκτυο όχι – Τι απαντά ο αρμόδιος φορέας

Σαφείς διευκρινίσεις για το ζήτημα των αποκοπών σε φωτοβολταϊκά...

Topics

ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ: Ρεύμα υπάρχει, χώρος στο δίκτυο όχι – Τι απαντά ο αρμόδιος φορέας

Σαφείς διευκρινίσεις για το ζήτημα των αποκοπών σε φωτοβολταϊκά...

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Για υπόθεση κάνναβης στη Λευκωσία – Εντοπίστηκε δεύτερο δέμα με σχεδόν 4,5 κιλά ναρκωτικών

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση εντοπισμού περίπου οκτώ κιλών...

CYTA: Ο Γιώργος Μετζάκης νέος CEO του Οργανισμού

Η Cyta ανακοίνωσε τον διορισμό του Γιώργου Μετζάκη στη...

ΔΗΜΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Σφίγγει τα λουριά» στους ιδιοκτήτες σκύλων – Αυστηροί κανόνες και έλεγχοι

Σε εκστρατεία ενημέρωσης και ελέγχων για τους ιδιοκτήτες–κηδεμόνες σκύλων...

Related Articles

Popular Categories