22.1 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«Ο ΕΠΙΖΩΝ»: Η συγκλονιστική ιστορία του Κλεόπα Κουλουμά, του μοναδικού επιζώντα της...

«Ο ΕΠΙΖΩΝ»: Η συγκλονιστική ιστορία του Κλεόπα Κουλουμά, του μοναδικού επιζώντα της οικογενειακής τραγωδίας-Μια κατάθεση ψυχής

-

Ο Κλεόπας Κουλουμάς, ο μόνος επιζών της τραγικής οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο μέσα από το βιβλίο του «ΕΠΙΖΩΝ», φέρει ένα βάρος που δύσκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AΝΤΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Μέσα από το βιβλίο του, ο Κλεόπας ανοίγει την ψυχή του και μοιράζεται τις λεπτομέρειες εκείνης της μοιραίας ημέρας, καθώς και τον μακρύ δρόμο προς την ανάρρωση.

Με την Καρολίνα Κυπριανού

Το βιβλίο αποτελεί ένα μνημείο στη μνήμη των αγαπημένων του και μια κραυγή για τη σημασία της ανθεκτικότητας και της ψυχικής δύναμης. Παρά τη φρίκη που βίωσε, το έργο του δεν είναι μόνο μια καταγραφή της τραγωδίας, αλλά και μια βαθιά υπόσχεση για ζωή, αγώνα και ελπίδα.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Χριστίνα Παυλίδου αλλά και ο Ευθύμιος Δίπλαρος

Η παρουσίαση του βιβλίου του πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας μέσα σε κλίμα συγκίνησης υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτας Δημητρίου, η οποία μαζί με τη Δήμαρχο Λακατάμιας, Φωτούλα Χατζήπαπα, απηύθυναν θερμούς χαιρετισμούς.

Το βιβλίο παρουσίασε ο φιλόλογος και κριτικός λογοτεχνίας Ανδρέας Χατζηθωμάς, ενώ η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού συντόνισε την εκδήλωση και διάβασε αποσπάσματα, μεταφέροντας στο κοινό την ένταση και τη συγκίνηση των γραπτών του συγγραφέα.

Ο Κλεόπας Κουλουμάς, στα 24 του χρόνια, επέστρεψε στο κοινό με την προσωπική του αφήγηση, προσφέροντας ένα καθηλωτικό μάθημα ζωής.

Στο βιβλίο «ΕΠΙΖΩΝ» τιμά τη μνήμη της μητέρας και της αδερφής του, θύματα μιας τραγικής οικογενειακής τραγωδίας, και αφηγείται τον αγώνα του να ξεπεράσει τον πόνο, την απώλεια και τον φόβο.

Η Δήμαρχος Λακατάμιας, Φωτούλα Χατζήπαπα

Ο συγγραφέας, πέρα από τη συγγραφική του δουλειά, αγωνίζεται σήμερα για τα δικαιώματα των ορφανών παιδιών της Κύπρου και προσπαθεί να μετατρέψει τον πόνο του σε κινητήριο δύναμη για να στηρίξει όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις. Παράλληλα, συνεχίζει τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προσβλέποντας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Κλεόπας Κουλουμάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: