fbpx
22.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟΝΙRAMA: Θα εμφανισθούν για μια μόνο βραδιά στο 2ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου-Όλα...

ΟΝΙRAMA: Θα εμφανισθούν για μια μόνο βραδιά στο 2ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου-Όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό (Φώτο)

-

Την εμφάνισή τους στο 2ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Καρότου θα κάνει το πετυχημένο συγκρότημα Onirama, όπου τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο ΣΚΕ Λιοπετρίου και συγκεκριμένα στο Νέο Περιφερειακό Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων και Ατόμων με Άνοια, ΑγκαλιαΖΩ.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στα πλαίσια προώθησης γεωργικών προϊόντων που παράγονται στην κοινότητα Λιοπετρίου και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 στις 20.00 στο Κοινοτικό Στάδιο «ΑΧΥΡΩΝ» Λιοπετρίου ενώ η τιμή καθορίστηκε στα πέντε ευρώ για άτομα άνω των 18 ετών, Φοιτητές και Στρατιώτες Δωρεάν. Στον χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργούν περίπτερα, στα οποία θα πωλούνται προϊόντα με βασικό υλικό το καρότο όπως: γλυκό και μαρμελάδα, carrot cakes (ατομικά και οικογενειακά), κρέπες  με γεύση καρότου, ντόνατς με κρέμα και μαρμελάδα καρότου,  στριφτό καρότο, καροτοπαγωτό, λικέρ καρότου, πραλίνα καρότου, σούσι με βασικό υλικό το καρότο, ρυζόγαλο με μαρμελάδα καρότου.  Θα πωλούνται, επίσης, χυμός, μαργαρίτα και κοκτέιλ καρότου.  Παράλληλα θα λειτουργούν περίπτερα με σούβλα, κλέφτικο, hot dogs με σαλάτα κόσλοου, καρότα ξιδάτα, καρότα τηγανιτά με αβγά, κρέπες και διάφορα ποτά.

Ιδιαίτερη θέση στο Φεστιβάλ θα έχουν οι executive chefs της κοινότητας, με συντονιστή τον κ.Ανδρέα Πασκουή, ο οποίος  μαζί με μια πολυμελή ομάδα μαγείρων θα ετοιμάζουν και θα προσφέρουν δωρεάν δημιουργίες, έχοντας ως βασικό υλικό το καρότο.  Όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν: χούμους με ψητά καρότα, αβοκάντο, τζίντζερ και λάδι βασιλικού, carrot slaw με σταφίδες, πράσινο μήλο και chia seeds, mousse καρότου με πορτοκάλι, δυόσμο και αγριοκυμινο, μια προσφορά του Κοινοτικού Συμβουλίου Λιοπετρίου.  Επίσης, οι chefs θα παρουσιάσουν για επίδειξη με διάφορες εναλλακτικές συνταγές με καρότο.

Παράλληλα, η εκδήλωση θα προσφέρει τη δυνατότητα ψυχαγωγίας με πεντάωρο μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο θα παρουσιαστούν ο πολυταλαντούχος DJ Μιχάλης Κούρτης, το Μουσικό-Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου Λιοπετρίου  Η παράδοση. Η βραδιά θα κορυφωθεί με το μουσικό συγκρότημα ΟΝΙΡΑΜΑ.   Το όλο Φεστιβάλ παρουσιάζει η Δέσποινα  Πούρεκκου. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κύριο Κώστα Καδή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το λογότυπο του φεστιβάλ Καρότου είναι εμπνευσμένο από την Παράδοση του Λιοπετρίου και συγκεκριμένα από την τέχνη της καλαθοπλεχτικής. Το σχήμα προκύπτει από τον συνδυασμό των σχημάτων του καλαθιού και του καρότου. Σ’ αυτό συνδυάζονται διαφορετικοί τρόποι πλεξίματος, οι οποίοι συμβολίζουν: τη γεωργία (πράσινο χρώμα), το νερό – Ποταμός Λιοπετρίου (γαλάζιο χρώμα) και την ίδια την τέχνη της καλαθοπλεχτικής (καφέ χρώμα) και είναι σχεδιασμένο από το Niki’ s Bookshop και τον γραφίστα, Αγαμέμνονα Μέλιου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: