fbpx
20.1 C
Nicosia
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΜΟΝΟΙΑ-REAL SOCIEDAD: Οι είσοδοι των φιλάθλων για τον αυριανό αγώνα -Οδηγίες της...

ΟΜΟΝΟΙΑ-REAL SOCIEDAD: Οι είσοδοι των φιλάθλων για τον αυριανό αγώνα -Οδηγίες της Αστυνομίας

-

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί το φίλαθλο κόσμο που θα παρευρεθεί αύριο Πέμπτη 27.10.2022 και ώρα 22:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για τα την 5η Αγωνιστική του EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων OMONOIA – REAL SOCIEDAD, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο στάδιο το αργότερο 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.Οι είσοδοι του σταδίου και τα σημεία ελέγχου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 20:00.

ΟΜΟΝΟΙΑ
Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις δυτικές, βόρειες, ανατολικές κερκίδες και μέρος της νότιας κερκίδας (προς ανατολικά) του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι φιλάθλοι που θα κατευθυνθούν στο στάδιο να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον δυτικό και βόρειο χώρο στάθμευσης.

Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος εισιτηρίων και κάρτας φιλάθλου ως εκ τούτου παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι φίλαθλοι που εξασφάλισαν εισιτήρια στη νότια και ανατολική κερκίδα, προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν τον βόρειο χώρο στάθμευσης καθότι δεν θα επιτρέπεται η διέλευση των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπροστά από τη νότια κερκίδα προς ανατολικά.

REAL SOCIEDAD
Οι φίλαθλοι της REAL SOCIEDAD θα καταλάβουν μέρος της νότιας κερκίδας του σταδίου. Τα λεωφορεία των φιλοξενουμένων θα σταθμεύσουν στο νότιο χώρο στάθμευσης.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Η είσοδος στο στάδιο επιτρέπεται μόνο σε όσους επιδεικνύουν Κάρτα Φιλάθλου και εισιτήριο του αγώνα.

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

Απαγορεύεται η μεταφορά και η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, τόσο εκτός, όσο και εντός του σταδίου.

Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων στα οποία αναγράφονται πολιτικά σύμβολα.

Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους και οτιδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπό τους. Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα του σταδίου δεν επιτρέπεται.

Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα βόρεια και δυτικά ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στη γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 1460.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου Γ.Σ.Π. για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: «Η οικογένεια μας μάζεψε κάποια χρήματά για τις ανάγκες...

Τίποτα δεν μπορεί να προξενεί μεγαλύτερο πόνο από το να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με την απροσδόκητη αδικία και την ανασφάλεια, ειδικά όταν αφορά την υγεία...