22 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ: ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ: ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

-

Σε μια κίνηση αλτρουισμού προέβη η Ολιστική Αθλητική Κλινική Ανδρέα Ζαχαρίου προς το κέντρο ημέρας για ΑΜΕΑ, «Δικαίωμα Ελπίδας». Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του η Ολιστική Αθλητική Κλινική Ανδρέα Ζαχαρία αναφέρει ότι λόγω των Χριστουγεννιάτικων εορτών αλλά και της δύσκολης περιόδου που υπάρχει τον τελευταίο καιρό επιλέχθηκε το «Δικαίωμα Ελπίδας» να βοηθήσει παιδιά που αντιμετωπίζουν διάφορα κινητικά, νοητικά ή και άλλα προβλήματα στο να μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μια φυσιολογική ζωή.

Τα παιδιά φιλοξενούνται στο  Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας που προσφέρει τη φροντίδα του μέχρι το 21ο έτος της ηλικίας τους. Για αυτό το σκοπό, άλλωστε έχει  δημιουργηθεί αυτό το ίδρυμα με σκοπό να συνεχίσει τη φροντίδα τους για περαιτέρω χρόνια.

Αυτήν τη στιγμή έχει ενοικιαστεί ένας μικρός χώρος όπου θα φιλοξενούνται τα παιδιά και έχουν προσληφθεί μια δασκάλα και δύο φροντιστές. Όμως χρειάζεται την οικονομική στήριξη του κοινού για να συνεχίσει την προσφορά του. Η συνεισφορά, είτε με τη μορφή οικονομικής στήριξης, είτε με τη μορφή δωρεάς σε είδος, είτε με προσφορά εθελοντικής εργασίας, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τις προσπάθειες και τις δράσεις του Κέντρου Ημέρας.

Η ολιστική αθλητική κλινική του Ανδρέα Ζαχαρίου θα προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά, έτσι ώστε να στηρίξουμε και εμείς με την σειρά του το έργο του κέντρου ημέρας ‘’Δικαιώμα Ελπίδας’’. Η υπηρεσία που αποφασίστηκε να προσφέρει είναι το 21 days challenge, ένα καθημερινό πρόγραμμα διατροφής, συνταγές για εύκολα γεύματα, βίντεο με εξειδικευμένα προγράμματα γυμναστικής, βοτανοθεραπείες για αποτοξίνωση του οργανισμού, τεχνικές και ασκήσεις εσωτερικής χαλάρωσης και ηρεμίας και ένα εγχειρίδιο με κανόνες διατροφής για υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: