17.4 C
Nicosia
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΛΓΑ ΠΟΤΑΜΙΤΟΥ: Η βράβευση της ηθοποιού- Μαγικές στιγμές με τον Ιωάννη Λιβανό...

ΟΛΓΑ ΠΟΤΑΜΙΤΟΥ: Η βράβευση της ηθοποιού- Μαγικές στιγμές με τον Ιωάννη Λιβανό -(Βίντεο-Φώτο)

-

Για τη προσφορά της στο θεατρικό σανίδι τιμήθηκε η Όλγα Ποταμίτου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νύχτες Καλοκαιριού 2024» που διοργανώθηκε από το Δήμο Λευκωσίας. Η πιο μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του 16χρονου τενόρου Ιωάννη Λιβανού, με τον οποίο διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας.

Βίντεο-Φώτο: Πέτρος Πετρίδης

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Πλατείας Ελευθερίας, στο τέλος της παράστασης της ξεκαρδιστικής κυπριακής κωμωδίας «Ού χαττάν που πάθαμε», του Κώστα Σχοινιού, που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το Θέατρο Γέλιου, το Θέατρο Γέλιου και ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας, Χρύσανθος Φάκας, τίμησαν την ηθοποιό Όλγα Ποταμίτου για τα 60 χρόνια παρουσίας της στο Κυπριακό θέατρο και στον πολιτισμό.

Ο Ιωάννης Λιβανός, ο Χρύσανθος Φακάς και ο Δώρος Κυριακίδης

Μετά την παράσταση, η γιορτή συνεχίστηκε στο γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας, «Καθ’οδόν», όπου οι παρευρισκόμενοι, περιλαμβανομένων του 16χρονου τενόρου Ιωάννη Λιβανού και της μητέρας του, Αίμυλυ Βασιλειάδου, διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Η Όλγα Ποταμίτου και ο Χρύσανθος Φακάς

Η παρουσία του Ιωάννη Λιβανού, με τα εντυπωσιακά του τραγούδια, και η συμμετοχή της Όλγας Ποταμίτου προσέφεραν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους. Στη βραδιά συμμετείχαν επίσης ο βαρύτονος Κύρος Πατσαλίδης με τη σύζυγό του Ελένη, η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Τούλα Άνιφτου με την αδελφή της Σόφη Παύλου, και ο δημοσιογράφος-φωτογράφος, Πέτρος Πετρίδης.

Η βραδιά συνδύασε την τέχνη με τη διασκέδαση, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σημασία της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Κύπρο.

Ο Κύρος Πατσαλίδης η Όλγα Ποταμίτου και ο Πέτρος Πετρίδης

Ο Ιωάννης Λιβανός η Όλγα Ποταμίτου και η Αίμυλυ Βασιλειάδου

Όλοι η παρέα πέρασε υπέροχα

Η Τούλα Άνιφτου με την αδελφή της Σόφη Παύλου και την Αιμυλυ Βασιλειάδου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: