ΟΙ ΤΑΚΚΟΙ: «Σμίγουν» οι ηθοποιοί της σειράς μετά από 20 χρόνια-Πώς ήταν πριν και πώς είναι σήμερα (δεν έχουν και πολύ διαφορά)- (Φώτο)

Μετά από είκοσι χρόνια οι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στην σειρά «Τάκκοι» βρέθηκαν όλοι μαζί για μια διασκεδαστική βραδιά.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Πέτρου, η Ειρήνη Κωνσταντίνου, η Έλενα Ευσταθίου, o Πανίκος Πιλάλης αλλά και ο Δημήτρης Τοκαρής πήγαν στο στούντιο του ΡΙΚ της εκπομπής «Παραδοσιακή Βραδιά» με παρουσιάστρια την Άντρη Καραντώνη και μαζί «ταξίδεψαν» πίσω στο χρόνο όταν ήταν στη σειρά «Οι Τάκκοι». Μάλιστα, ο Πέτρος Πέτρου σε ανάρτησή του, δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες εκφράζοντας την μεγάλη του χαρά αφού ο Κύπριος ηθοποιός τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Να επισημάνουμε, ότι το συγκεκριμένο επεισόδιο της Παραδοσιακής Βραδιάς θα προβληθεί αυτή την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο ΡΙΚ1 ( Κύπρο και Ελλάδα ) στις 21.30 με την Άντρη Καραντώνη.

Το πριν

και το σήμερα…

Πριν 20 χρόνια…
Το σήμερα…
Το πριν…
To σήμερα…
Το πριν…
Το μετά…2015

Hot this week

ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80: Η viral τάση που κατακτά το διαδίκτυο – Από την Ινδία μέχρι και την Κύπρο-(Βίντεο)

Μια διαφορετική… επιστροφή στη δεκαετία του ’80 έχει κατακλύσει...

Topics

ΕΓΚΩΜΗ: Δεν τα κατάφερε το 4χρονο αγοράκι – Τραγική κατάληξη μετά την πτώση από μπαλκόνι

Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα...

Related Articles

Popular Categories