ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Bάζει τέλος στα ψέματα που έχουν ειπωθεί- «Σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο»  

Για τα ψέματα που έχουν ειπωθεί για το πρόσωπο του τα οποία μερικά από αυτά αφορούν την θεατρική παράσταση που συμμετείχε, την οικονομική κατάσταση του αλλά και τη συνέντευξη που λέγονται ότι έχει δώσει μετά το θάνατο του παιδιού του, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του με μια ηχηρή και αξιοπρεπής ανάρτησή του.

«Αγαπητοί δημοσιογράφοι,

Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα. Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Εργάζομαι όπως θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργάζεται κάθε άνθρωπος που ασκεί ένα επάγγελμα για να βιοποριστεί. Εκτός κι αν έχει λύσει τα ζητήματα της ζωής του…

Από την άλλη δεν είμαι μόνος μου, δεν ήμουν ποτέ μόνος, είχα και έχω δίπλα μου πολύ γερά στηρίγματα, αυτά προς γνώση μερικών που γέμισαν το κόσμο για την οικονομική μου κατάρρευση όπως και να σας ενημερώσω ότι μετά από τόσα χρόνια εργασίας κάτι κάναμε κι εμείς! Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τους υπέροχους συναδέλφους μου που παίζουμε μαζί αυτή τη περίοδο στη παράστασή μας «Ένας Βλάκας και μισός» του Δημήτρη Ψαθά και που μαζί με εμένα και με όσα περνάω ταλαιπωρούνται κι αυτοί από ανακρίβειες και ασάφειες που ακούγονται και να τους πω ότι είναι πραγματική ΕΥΛΟΓΙΑ που υπάρχουν στη ζωή μου και που έχω τη τύχη να συνεργάζομαι μαζί τους!!

Η παράσταση στην οποία συμμετέχω είναι η παράσταση που συμμετείχα και κατά τη περίοδο του καλοκαιριού. Όπως έρχονται κι άλλα πράγματα που θα κάνω καλλιτεχνικά και προς το παρόν δεν θα τα αποκαλύψω.

Μέσα σε όλα αυτά τα απίστευτα λοιπόν που έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί θέλω να τονίσω ότι :
Είναι ΨΕΜΑ ότι έχω καταστραφεί οικονομικά.
• Είναι ΨΕΜΑ ότι διώχθηκε παράσταση από το θέατρο Αυλαία που παίζω για να μπει η παράσταση «Ένας βλάκας και μισός» στην οποία συμμετέχω. Η δική μας παράσταση είναι κάθε Δευτέρα στις 6 το απόγευμα ενώ των συναδέλφων ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
• Είναι ΨΕΜΑ η φωτογραφία που κυκλοφορεί σε sites στο διαδίκτυο ότι είμαι εγώ και το παιδί μου, αντιθέτως στη φωτογραφία εμφανίζεται ο αδερφός μου με τον ανιψιό μου.
• Είναι ΨΕΜΑ ότι έδωσα την οποιαδήποτε συνέντευξη στον οποιοδήποτε δημοσιογράφο του οποιουδήποτε μέσου.

Για όλα αυτά λοιπόν σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο .
Σεβαστείτε το πένθος μου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου».

Hot this week

Το Range Rover Electric περνά στην ηλεκτρική εποχή χωρίς να ξεχνά τις ρίζες του

Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία του Range...

Διπλή διεθνής διάκριση για την Alpha Bank Κύπρου στα World’s Best Digital Bank Awards 2026

Δύο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις απέσπασε η Alpha Bank Κύπρου...

Η Coral Cyprus (Shell Licensee) στο πλευρό της FRTUCY στη σημαντική διεθνή διάκρισή της στο Formula Student Romania 2026

Η διαχρονική στήριξη της Formula Racing Team του Πανεπιστημίου...

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ: Νέο κυκλοφοριακό χάος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού – Ουρές παρά την αποκατάσταση της κυκλοφορίας-(Βίντεο)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί το πρωί της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Έγινε για 3η φορά μαμά – Η δύσκολη γέννα και το πρώτο «θαύμα» στην αγκαλιά της

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου,...

Topics

Το Range Rover Electric περνά στην ηλεκτρική εποχή χωρίς να ξεχνά τις ρίζες του

Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία του Range...

Διπλή διεθνής διάκριση για την Alpha Bank Κύπρου στα World’s Best Digital Bank Awards 2026

Δύο σημαντικές διεθνείς διακρίσεις απέσπασε η Alpha Bank Κύπρου...

Related Articles

Popular Categories