Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025
7.2 C
Cyprus

ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ: Έχει αποκοπεί ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω διαμαρτυρίας

- Advertisement -

Λόγω εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται τώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της εξόδου Καλαβασού, έχει αποκοπεί η τροχαία κίνηση και από τις δύο κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι οδηγοί οι οποίοι προτίθενται να ταξιδέψουν στον αυτοκινητόδρομο από Λεμεσό προς Λευκωσία, να χρησιμοποιήσουν την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη (παλιός δρόμος Λεμεσού-Λευκωσίας) με κατεύθυνση τη Λευκωσία.Όσον αφορά στους οδηγούς, οι οποίοι προτίθενται να ταξιδέψουν στον αυτοκινητόδρομο από Λευκωσία προς Λεμεσό, καλούνται να χρησιμοποιήσουν την έξοδο της Χοιροκοιτίας (παλιός δρόμος Λευκωσίας-Λεμεσού) με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Hot this week

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories