ΝΤΡΟΠΗ: Στέλνουν βρώμικα ρούχα, τακούνια, κορσέδες , σέξι εσώρουχα στους σεισμόπληκτους-Έχει “πάρει” φωτιά το διαδίκτυο από τις αντιδράσεις- (Φώτο)

Βρώμικα ρούχα, ψηλοτάκουνες γόβες, σανδάλια και ότι παλιό έχουν στις ντουλάπες τους, έχουν στείλει για βοήθεια στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας. Σύμφωνα με την τουρκική Milliyet οι εθελοντές που έχουν παραλάβει τις προμήθειες έχουν εξοργιστεί με αυτά που βρίσκουν στα πακέτα που έχουν σταλεί από διάφορες χώρες.

Ειδικότερα, σε πολλές πόλεις της Τουρκίας έχουν δημιουργηθεί σημεία όπου οι πολίτες μπορούν να πάνε και να αφήσουν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν και ενώ αρκετοί πληγέντες είναι ακόμα στον δρόμο, υπάρχει άμεση ανάγκη για φαγητό, προϊόντα υγιεινής και ζεστά ρούχα.

Ενώ στην αρχή δινόταν προτεραιότητα μόνο στα καινούργια και αχρησιμοποίητα προϊόντα και ρούχα, εξαιτίας του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, άρχισαν να γίνονται δεκτά και μεταχειρισμένα αλλά καθαρά ρούχα και παπούτσια.Εθελοντές βρίσκονται σε δύο κεντρικά σημεία της πόλης και παραλαμβάνουν μεταχειρισμένα ρούχα, τα οποία στη συνέχεια φορτώνονται σε φορτηγά για να μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές.

Όμως πολλά από τα ρούχα που βρίσκουν οι εθελοντές στα πακέτα βοήθειας τούς έχουν εξοργίσει. Ανάμεσα στα αντικείμενα που έχουν βρει είναι πέδιλα, βραδινά φορέματα, κορσέδες, καλοκαιρινά ρούχα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Η εθελόντρια Azra Ceren Çapak τόνισε: «Στέλνονται βρώμικα μπουρνούζια, βρώμικες κάλτσες, ψηλοτάκουνα, ψεύτικες βλεφαρίδες. Φυσικά και τα πετάμε. Όταν ανοίγουμε μερικές σακούλες απλώνεται η μυρωδιά. Υπάρχουν κάποιοι που στέλνουν προϊόντα χωρίς να τα πλύνουν, ενώ στέλνουν και σκισμένα ρούχα. Αυτό είναι απίστευτο».

Hot this week

ΑΠΕΒΙΩΣΕ: 81χρονος κατάδικος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας

Κατάδικος ηλικίας 81 ετών, ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές...

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Δόκιμοι Πρεσβευτές φέρνουν την ΕΕ στο σχολείο – Δράσεις και εμπειρίες -(Φώτο)

Με ουσιαστική διάθεση συμμετοχής και έντονο ενδιαφέρον για όσα...

GUABA: Εντυπωσιακή έναρξη καλοκαιριού στη Λεμεσό

Μια δυναμική έναρξη καλοκαιριού ετοιμάζει το Guaba Beach Bar...

Topics

ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Δόκιμοι Πρεσβευτές φέρνουν την ΕΕ στο σχολείο – Δράσεις και εμπειρίες -(Φώτο)

Με ουσιαστική διάθεση συμμετοχής και έντονο ενδιαφέρον για όσα...

GUABA: Εντυπωσιακή έναρξη καλοκαιριού στη Λεμεσό

Μια δυναμική έναρξη καλοκαιριού ετοιμάζει το Guaba Beach Bar...

ERB ASFALISTIKI: Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία

Ημερίδα: Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Η ERB...

CHAR. PILAKOUTAS HERITAGE: Παρουσίασε τη νέα συμφωνία συνεργασίας με την BMW Financial Services

Η Char. Pilakoutas Ltd, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε...

Related Articles

Popular Categories