fbpx
27.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTY«ΝΟ ΜΑΚΕ UP»: Αναγνωρίσιμες κυρίες χωρίς μακιγιάζ-Πόσες μπορούν να το υιοθετήσουν;

«ΝΟ ΜΑΚΕ UP»: Αναγνωρίσιμες κυρίες χωρίς μακιγιάζ-Πόσες μπορούν να το υιοθετήσουν;

-

Το κίνημα «Νο make up» το οποίο υιοθέτησε η Πάμελα Άντερσον στις αρχές του 2023 κερδίζει έδαφος. Η φυσική ομορφιά είναι ότι το καλύτερο αλλά να μη ξεχνάμε ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν αμέτρητα είδη μακιγιάζ που μπορούν να μας δείχνουν ομορφότερες και λαμπερές. Όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο και το καλύτερο είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση.

Η διάσημη ηθοποιός τότε το είχε δηλώσει και το έκανε σε κάθε της εμφάνιση, ακόμη και στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, φορώντας ένα λευκό κοστούμι, αμακιγιάριστη και με απλά χτενισμένα μαλλιά, δείχνοντας την αυτοπεποίθηση της. Από τότε πολλές γυναίκες απέκτησαν αυτοπεποίθηση και ακολουθούν το «no make up». Στις 9 Δεκεμβρίου, η Ισπανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός, Σόνια Φερρέρ, άρχισε να αφαιρεί το μακιγιάζ της σε ζωντανή μετάδοση, ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων τηλεθεατών.

«Δεν είμαι 26 αλλά 46» είπε σχεδόν αγανακτισμένη και κάπως έτσι έγινε κι αυτή μία από τις ιέρειες του κινήματος «no make up», του οποίου εσχάτως ηγείται το αιώνιο σύμβολο του σεξ, Πάμελα Αντερσον. Από τότε και άλλες αναγνωρίσιμες γυναίκες τόλμησαν και έδειξαν την φυσική τους ομορφιά.

Η Τζέιμι Λι Κέρτι αφαίρεσε από τις εμφανίσεις της το μακιγιάζ. Τα τελευταία χρόνια η Αλίσια Κις πήρε την απόφαση και ακολουθεί μία make-up free ρουτίνα χωρίς αυτό να σημαίνει πως παραλείπει το skincare.

Από την πλευρά της, η Πολίνα Πορίτσκοβα δηλώνει ότι δεν έχει πια τη λάμψη της νιότης αλλά διαθέτει προσωπικότητας εξακολουθώντας να παλεύει με τον εαυτό της που μάχεται με τον ηλιακό ρατσισμό.

Να επισημανθεί ότι η φυσική ομορφιά είναι ότι το καλύτερο αλλά να μη ξεχνάμε ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν αμέτρητα είδη μακιγιάζ που μπορούν να μας δείχνουν ομορφότερες και λαμπερές. Όλα γίνονται με μέτρο και το καλύτερο είναι να δείχνουμε τη φυσική μας ομορφιά και όχι να είμαστε ψεύτικες.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: