ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: Έφυγε η Κίλι, η αιώνια αγάπη του – 41 χρόνια ζωής, πίστης και αφοσίωσης-«Πέθανε στο σπίτι…»

Με βαθιά θλίψη ο Νότης Σφακιανάκης αποχαιρετά τη σύζυγό του, Κίλι Σφακιανάκη, η οποία «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου — την ημέρα που ο τραγουδιστής γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Η 62χρονη Αγγλίδα σύζυγος του αγαπημένου καλλιτέχνη στάθηκε στο πλευρό του για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Το ζευγάρι πορεύτηκε μαζί με αγάπη, αφοσίωση και πίστη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία δύο χρόνια η Κίλι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία η οικογένεια είχε επιλέξει να κρατήσει ιδιωτικά. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από ανάρτησή της στο Facebook η στενή φίλη της οικογένειας, Ρούλα Χάμου, ενώ λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τον Γιώργο Λιάγκα, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Τα τελευταία χρόνια, ο Νότης Σφακιανάκης είχε αποσυρθεί από τις πίστες και τη δημόσια ζωή, επιλέγοντας να σταθεί στο πλευρό της συζύγου του, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σε ανάρτησή του, το Fan Club Νότη Σφακιανάκη εξέφρασε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη και την οικογένειά του, τονίζοντας πως «η Κίλι ήταν ο άγγελός του στη γη και τώρα έγινε άγγελος στον ουρανόΜε βαθιά θλίψη ο Νότης Σφακιανάκης αποχαιρετά τη σύζυγό του, Κίλι Σφακιανάκη, η οποία «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου — την ημέρα που ο τραγουδιστής γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη.

Η Κίλι υπήρξε όχι μόνο η σύζυγος, αλλά και το στήριγμα του Νότη Σφακιανάκη σε όλα τα στάδια της ζωής και της καριέρας του. Παντρευτήκαν το 1991 την οποία γνώρισε το 1984 στην Κω όπου εκείνη εργαζόταν ως ξεναγός. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα, τον Απόλλωνα και την Αφροδίτη. Η Κίλι Σφακιανάκη έδινε πολύμηνη και γενναία μάχη με το Πάρκινσον και, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το σπίτι του δημοφιλή τραγουδιστή είχε μετατραπεί σε ένα μικρό νοσοκομείο με ειδικό νοσηλευτικό προσωπικό.Η Κίλι άφησε την τελευταία της στο σπίτι όπου ο Νότης δεν ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Ο γιος τους ήταν στην Κω για δουλειές ο οποίος πηγαίνει εσπευσμένα σήμερα στην Αθήνα. Στο σπίτι ήταν η κόρη και η νοσοκόμα», περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Καταναλωτές καταγγέλλουν αποκοπές από την ΑΗΚ μόλις βγει ο ήλιος

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι συνεχόμενες αποκοπές...

ΟΜΟΝΟΙΑ–ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι και ροκ τραγούδι ανεβάζει την ένταση πριν τη σέντρα-(Βίντεο)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά...

Topics

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Καταναλωτές καταγγέλλουν αποκοπές από την ΑΗΚ μόλις βγει ο ήλιος

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν τις τελευταίες ημέρες οι συνεχόμενες αποκοπές...

ΟΜΟΝΟΙΑ–ΑΠΟΕΛ: Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι και ροκ τραγούδι ανεβάζει την ένταση πριν τη σέντρα-(Βίντεο)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) προχώρησε σε ανακοίνωση σχετικά...

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ: Παιδιά από 12 ετών στη χρήση ουσιών – Αύξηση σε κοκαΐνη και crystal meth στην Κύπρο

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η χρήση ουσιών σε ανήλικους στην...

Related Articles

Popular Categories