fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: H συγκινητική εκδήλωση για τον αείμνηστο Αρχηγό της Ομόνοιας και...

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: H συγκινητική εκδήλωση για τον αείμνηστο Αρχηγό της Ομόνοιας και Εθνικής Κύπρου-(Φώτο)

-

Ο φόρος τιμής στον Νίκο Χαραλάμπους διεξήχθη σε μια λιτή, αλλά αξιοπρεπή εκδήλωση, καθώς και σε ένα φιλικό αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και της ΕΑΣ.

Ο αείμνηστος αρχηγός της Ομόνοιας και της Εθνικής Κύπρου, έφυγε από τη ζωή στις 31 Μαρτίου 2021 σε ηλικία 71 ετών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό σωματείο του ΕΑΣ Αγίου Δομετίου με την παρουσία πλήθος κόσμου. Ο Χριστόφορος Χριστοφόρου εκ μέρους της οικογένειας του μακαριστού ανέφερε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί η μνήμη ενός ανθρώπου που προσέφερε προς τον συνάνθρωπο αλλά και στην Ομόνοια.

Εκ μέρους του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας ο Πρόεδρος Νίκος Πατίκκης τόνισε ότι η απώλεια είναι πολύ μεγαλύτερη και οδυνηρή για τους ανθρώπους που έζησαν σχεδόν όλη τους τη ζωή μαζί του στα γήπεδα και τον όποιο χαρακτήρισε σαν αδελφό.Ο Πρόεδρος του ΕΑΣ Ανδρέας Βασιλείου προέβη σε ένα σύντομο χαιρετισμό και παρέδωσε στην οικογένεια σπάνιο φωτογραφικό υλικό με τον Νίκο Χαραλάμπους την εποχή που μεσουρανούσε στα κυπριακά γήπεδα.

Εκ μέρους του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας ο Επίτιμος Πρόεδρος Πέπης Ιακώβου εξήρε την προσωπικότητα και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Νίκου Χαραλάμπους.

Στην εκδήλωση, μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου χαρακτηρίζοντας τον Χαραλάμπους ως κορυφαίο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, ο οποίος τόνισε ότι η Ομόνοια δεν ξέχνα ποτέ τον Νίκο Χαραλάμπους τον οποίο θεωρεί από τις μεγάλες σημαίες της Ομόνοιας και του Κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η οικογένεια του εκλιπόντος παρέδωσε την επίσημη φανέλα της Ομόνοιας 2023-24 με το νούμερο 10 και το όνομα του Νίκου Χαραλάμπους, την οποία η Ομόνοια αφιερώνει εις μνήμη του.

Ακολούθως διεξήχθη ο αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ Ομόνοιας και ΕΑΣ στο Κοινοτικό Γήπεδο Αγίου Δομετίου όπου ο κόσμος έζησε ξανά στιγμές νοσταλγίας με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, σαφώς επηρεασμένους από τα χρόνια αλλά και την πολύ ζεστή σημερινή μέρα, να δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ στο γήπεδο εις μνήμη του αγαπημένου τους Αρχηγού αειμνήστου Νίκου Χαραλάμπους. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νίκη του ΕΑΣ με 3-0 με σκόρερ τους Χάρη Θεοφάνους (2) και Κώστα Καλοθέου.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: