fbpx
27.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήSHOWBIZΝΙΑ ΒΑΡΝΤΑΛΟΣ: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»-Η...

ΝΙΑ ΒΑΡΝΤΑΛΟΣ: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»-Η ταινία είναι αφιερωμένη στο Μάικλ Κόνσταντιν (Φώτο)

-

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Νία Βαρντάλος όπου συνδυάζει διακοπές και δουλειά. Μετά το τέλος των γυρισμάτων της τρίτης ταινίας«Γάμος αλά ελληνικά 3» η ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε στην Πάρο για να περάσει ολιγοήμερες διακοπές.

Η γνωστή ηθοποιός πληροφόρησε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι βρίσκεται στην Πάρο για διακοπές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της και μέλη του καστ πήγαν στο λιμανάκι της Νάουσας. Η νέα ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 3» πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην Κέρκυρα και στη Ραφήνα και οι νέες περιπέτειες της οικογένειας της Τούλας Πορτοκάλος γυρίστηκαν στην Ελλάδα.

Η ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Γκας Πορτοκάλος, κατά κόσμον, Μάικλ Κόνσταντιν, που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. Ο Μάικλ Κόνσταντιν, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Γκας Πορτοκάλος». Ο ηθοποιός υποδυόταν τον μπαμπά της νύφης Νία Βαρντάλος στην ταινία. Πέθανε σε ηλικία 94 ετών από φυσικά αίτια, στο σπίτι του στο Ρέντινγκ της Πενσιλβάνια.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: