fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: «Ψηλός και εύσωμος ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή»

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: «Ψηλός και εύσωμος ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή»

-

Την ώρα που σήμερα απολογούνται οι τελευταίοι 35 κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τα κινητά των 104 συλληφθέντων (ένας Έλληνας δεν έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες), τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας ενώ και το DNA που λήφθηκε από τους κατηγορούμενους αναμένεται να ρίξει φως στις έρευνες. Τόσο ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος τριών εκ των Κροατών κατηγορουμένων όσο και ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση Έλληνα επιχειρηματία που έχει συλληφθεί για τα επεισόδια, υποστηρίζουν ότι υπάρχει βίντεο με τη στιγμή της δολοφονίας του Μιχάλη, στο οποίο μάλιστα φαίνεται η σωματική διάπλαση του δράστη.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Νουλέζα, ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή είναι ένας άνδρας ψηλός και αρκετά εύσωμος.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση τώρα σε μια ώρα, σε μια ημέρα να βρει ποιος μαχαίρωσε τον Μιχάλη. Το βίντεο είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να πω τα χαρακτηριστικά του, φαίνεται πάντως πως είναι ένας ψηλός και αρκετά εύσωμος άνδρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Πηγή:in.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: