ΝΕΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ισχυρές καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζιού- Πότε τίθεται σε ισχύ

Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε νέα κίτρινη προειδοποίηση για την εκδήλωση ισχυρών καταιγίδων και χαλαζιού.

Η προειδοποίηση θα ισχύει από τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής (3/11) μέχρι τις 6:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά τη διάρκεια των οποίων υπάρχει πιθανότητα χαλαζιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί έως βορειοδυτικοί, με ένταση από 3 έως 4 Μποφόρ, αλλά σε καταιγίδες οι άνεμοι μπορεί να ενισχυθούν. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Η προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ από τις 12μ.μ της Κυριακής (3/11) μέχρι τις 6μ.μ. της ίδιας ημέρας.  

Απόψε, ο καιρός θα σταθεροποιηθεί, με σταδιακή μετάβαση σε κυρίως αίθριο καιρό, ενώ σε παράλιες περιοχές δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 17 βαθμούς στα νότια και ανατολικά παράλια, και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, η ημέρα θα ξεκινήσει με μερικώς συννεφιασμένο καιρό, με πιθανές τοπικές βροχές και ενδεχόμενες καταιγίδες, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά νοτιοδυτικοί, με ένταση 3 έως 4 Μποφόρ, μεταβαλλόμενοι σε νοτιοδυτικούς έως βορειοδυτικούς μέχρι το απόγευμα. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, με πιθανότητα να είναι μέχρι ταραγμένη σε δυτικές και βόρειες περιοχές. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθμούς στα παράλια και στο εσωτερικό, ενώ στα ορεινά θα φτάσει τους 14 βαθμούς.

Την Τρίτη, αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αν και θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανές τοπικές βροχές στα ορεινά. Η Πέμπτη θα είναι κυρίως αίθρια ημέρα, με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Hot this week

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΡΡΟΚΟΥ: 25χρονος καλλιτέχνης δημιουργεί με φαντασία έργα από καθημερινά υλικά (Βίντεο-Φώτο)

Ένας 25χρονος δημιουργός από το Ηράκλειο αποδεικνύει ότι η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο – 22χρονος κατηγορείται για απόπειρα φόνου

Υπόθεση που διερευνάται ως απόπειρα φόνου και σειρά άλλων...

Topics

«ΣΜΑΡΑΓΔΑ»: Λαμπερή πρεμιέρα στο Σινεμά Πάνθεον στη Λευκωσία – Ποιους είδαμε

Με μεγάλη επιτυχία και ξεχωριστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλη μια διερεύνηση ανοίγει-Για την κατάρρευση πολυκατοικίας στη Γερμασόγεια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ: Σε εξέλιξη η έρευνα – Έκκληση για ψυχραιμία

Η Αστυνομία Κύπρου ξεκαθαρίζει ότι η υπόθεση που βρίσκεται...

Related Articles

Popular Categories