fbpx
21.8 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ-ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ-ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ

-

Μια αξιοθαύμαστή πρωτοβουλία βάζει σε εφαρμογή, η Μπέσσυ Αργυράκη η οποία είδε τον περασμένο Μαϊο το σπίτι της να καίγεται. Αποφάσισε μαζί με άλλους καλλιτέχνες να διοργανώσουν μια συναυλία για να βοηθήσουν  τους πυρόπληκτους.

Η τραγουδίστρια, η οποία είδε το σπίτι της να καίγεται τον περασμένο Μάϊο μίλησε για την υπέροχη πρωτοβουλία που πήραν πολλοί καλλιτέχνες .Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στην εκπομπή, Alpha Παντού και την Μαρία Νικόλτσιου και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αύριο το βράδυ Πέμπτη 12 Αυγούστου διοργανώνεται μια συναυλία με πολλούς καλλιτέχνες στην Γλυφάδα για να συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στους πυροπαθείς.

«Βλέποντας όλο τον κόσμο να βοηθάει αυτές τις ημέρες και η αλληλεγγύη να έχει γραφτεί με κεφαλαία γράμματα, όπως και ο εθελοντισμός, μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Επειδή είμαι παθούσα, θέλω να δώσω ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Να πάνε όλα καλά, και ενωμένοι μόνο μπορούν τα πράγματα να πάνε καλά. Να κάνουν υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Και θα πάνε καλά γιατί είμαστε στη ζωή και δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

 

 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: