ΜΟΥΝ ΝΤΑΕ ΣΟΥΝΓΚ: Ταξίδεψε από την άλλη άκρη του κόσμου για να επισκεφθεί τον τάφο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη-Δείχνοντας τον σεβασμό του προς τον Έλληνα Ολυμπιονίκη (Φώτο)

Όσες λέξεις κι’ εάν ειπωθούν η ανθρωπιά και ο σεβασμός που έδειξε ο Κορεάτης Μουν Ντάε Σουνγκ είναι ανεκτίμητη. Ο αντίπαλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη ταξίδεψε από την άλλη άκρη του κόσμου για να αφήσει λίγα λουλούδια στον τάφο του, στη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έχει προκαλέσει την θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και στο Ταε Κβον Ντο παγκοσμίως. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε αντιμετωπίσει τον Μουν Ντάε Σουνγκ στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από τον οποίο και ηττήθηκε. Στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αγωνίστηκε απέναντι στον Κορεάτη Μουν Ντάε Σουνγκ και έχασε το χρυσό μετάλλιο ύστερα από ισχυρό λάκτισμα. Όταν το κοινό άρχισε να αποδοκιμάζει τον Κορεάτη, ο Νικολαΐδης πήρε το χέρι του αντιπάλου του και το σήκωσε στον αέρα, για να τους δώσει να καταλάβουν ότι είναι ο νικητής.

Σε δηλώσεις του, ο Κορεάτης Μουν Ντάε Σουνγκ ανέφερε στην ΕΡΤ

«Είχαμε μία δυνατή σχέση μεταξύ μας για αρκετό καιρό. Αγαπούσε την Κορέα και εγώ αγαπώ την Ελλάδα. Για μένα η Ελλάδα είναι σαν δεύτερη χώρα μου. Λυπάμαι πολύ που άργησα να έρθω. Ήμασταν δεμένοι, είχαμε πολύ δυνατή σχέση»

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναφορές πολιτών για σεισμική δόνηση – Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη καταγραφή

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε κατοίκους της...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητή σεισμική δόνηση – Επίκεντρο δυτικά της πόλης

Αισθητή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην...

ΝΟΤΙΟ ΠΕΡΟΥ: Ισχυρός σεισμός 7,2 Ρίχτερ – Δεν έχουν αναφερθεί θύματα, σε εξέλιξη οι έλεγχοι-(Bίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε την Πέμπτη στο...

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΜΠΑΞΤΟΝ: Το καλοκαιρινό της look με το μεταξωτό μαντήλι του Μιχάλη Παντελίδη

Η Αντιγόνη Μπάξτον επέλεξε για το καλοκαίρι ένα...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπίδια με φόντο το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας – Καθαρίζουν και σε τρεις μέρες ξαναγεμίζει ο χώρος-(Φώτο)

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση καταγράφονται στο κοιμητήριο...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αισθητή σεισμική δόνηση – Επίκεντρο δυτικά της πόλης

Αισθητή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σκουπίδια με φόντο το κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας – Καθαρίζουν και σε τρεις μέρες ξαναγεμίζει ο χώρος-(Φώτο)

Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό και αγανάκτηση καταγράφονται στο κοιμητήριο...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΟΥ: Δύο κρούσματα δάγκειου στην Κύπρο – Γιατί δεν πρέπει να προκαλείται πανικός

Δύο περιστατικά δάγκειου πυρετού καταγράφηκαν στην Κύπρο τον Ιούλιο....

Related Articles

Popular Categories