fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΟΥΑΙ ΤΑΙ: Οι μικροί αθλητές επέστρεψαν στην Κύπρο με δύο χρυσά και...

ΜΟΥΑΙ ΤΑΙ: Οι μικροί αθλητές επέστρεψαν στην Κύπρο με δύο χρυσά και τρία αργυρά μετάλλια – Τα Χρυσά μετάλλια στον 9χρονο Μάριο και τον 13χρονο Στυλιανό-(Φώτο)

-

Οι μικροί αθλητές απέσπασαν δύο χρυσά και δύο αργυρά μετάλλια, εκπροσωπώντας το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, Ιωάννης Παπαδόπουλος, δώρισε τα γάντια του σε αθλητή για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Η M.K Academy Μουάι Τάι συμμετείχε και φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας». Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ήταν ηλικίας από 9 έως 13 ετών, κάνοντας τους περήφανους τους προπονητές τους αλλά και τους γονείς τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες έλαβε μέρος και ο αθλητής Αγαμέμνων Πολυδώρου, ο οποίος διαγωνίσθηκε στην κατηγορία των kg-81 με 15 συναθλητές, καταφέρνοντας να κερδίσει τρία παιχνίδια και να προκριθεί στον τελικό, όπου δυστυχώς, μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ηττήθηκε στα σημεία.

Οι μικροί αθλητές πάντως έδειξαν αποφασιστικότητα και αφοσίωση και, με τη σκληρή προπόνηση που ακολούθησαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, κατάφεραν να κατακτήσουν τα μετάλλια.

Ο 9χρονος Μάριος Κολιανδρής, στην κατηγορία του kg -34, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο μεταξύ 5 αθλητών, ενώ ο 11χρονος Νικόλας Μαβρίδης, στην κατηγορία του kg -38, απέσπασε το αργυρό μετάλλιο μεταξύ πέντε αθλητών.

Ο 13χρονος Στυλιανός Κουκκούλης, στην κατηγορία του kg -42, με εντυπωσιακή εμφάνιση, κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ ο 12χρονος Γιώργος Βαλάντης, στην κατηγορία του kg -40, απέσπασε το αργυρό μετάλλιο μεταξύ τεσσάρων αθλητών.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: