fbpx
22.8 C
Nicosia
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗ: "AΣΤΕΡΙΑ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΙΕΡΗ: “AΣΤΕΡΙΑ” ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ

-

Οι «θεατρίνοι» των γηπέδων όπως τους παρουσιάζει στο βιβλίο του ο Μιχάλης Χατζηπιερή «Η πόλη κάτω από τα δοκάρια του ποδοσφαίρου και του είναι», βρέθηκαν κάτω από το έναστρο ουρανό της πόλης και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου, σύσσωμοι για να τιμήσουν το παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Έναν ποδοσφαιριστή με γνώση και εμπειρίες λόγω της ειδικότητας του, αλλά και ένα άτομο που το συγγραφικό του ταλέντο, κατόρθωσε να «ενώσει» παλαίμαχους ποδοσφαιριστές από διαφορετικές ομάδες, έστω και για μια βραδιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: NIKOΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Έξω από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και τα αποδυτήρια είναι ένας διαφορετικός κόσμος, ένας κόσμος που είναι πλημμυρισμένος με σεβασμό, εκτίμηση αλλά και ομόνοια. Μέσα στα γήπεδα μπορεί να υπάρχει η άμιλλα για τα πρωτεία, αλλά έξω από αυτά, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Χθες, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου διοργανώθηκε από τον Δήμο Στροβόλου και τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας η παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Χατζηπιερή και όλοι ήταν εκεί.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Η πόλη κάτω από τα δοκάρια του ποδοσφαίρου και του είναι», Μιχάλης Χατζηπιερής.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ Πρόδρομου Προδρόμου και την προστασία του Δημάρχου Στροβολου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, οι οποίοι σε χαιρετισμό τους εξέφρασαν τα θερμά συγχαρητήρια τους προς τον συγγραφέα για το βιβλίο του, καθώς επίσης και προς τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Λευκωσίας για την θέσπιση του θεσμού του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Ιδιαίτερα, τόνισαν την σημαντική θέση που έχει ο θεσμός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μέσα στον γενικότερο χώρο της κοινωνίας και του πολιτισμού.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Χριστόφορος Χριστόφορου του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας

Η παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Χατζηπιερή, πρόσφερε στους παρευρισκόμενους μια νότα δροσιάς κάτω από το έναστρο ουρανό και την ζέστη ατμόσφαιρας. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Χριστόφορος Χριστόφορου του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε η Συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Στροβόλου.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε η Συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Στροβόλου.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας κ. Πέπης Ιακώβου ανέφερε ότι η δράση του Ομίλου δεν περιορίζεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, αλλά έχει να επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο προσφοράς προς τις ευάλωτες ομάδες, την παιδεία και τον πολιτισμό του τόπου και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση.

Εμφανώς συγκινημένος, ο συγγραφέας Μιχάλης Χατζηπιερής μίλησε για την αθρόα ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που επέδειξε που επέδειξε η πολιτεία και οι αθλητικοί φορείς του τόπου την οποία μεταφράζει ως αναγνώριση του έργου του. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν εκπρόσωποι πολιτειακών και αθλητικών φορέων, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Ελλάδος, εκπρόσωποι σωματείων, δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, φίλοι και υποστηρικτές της αθλητικής ιδέας. Αξίζει να σημειωθεί μετά το τέλος της βραδιάς τιμήθηκε ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, και ο συγγραφέας Μιχάλης Χατζηπιερής. Ακολούθησε κοκτέιλ στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου.

Ο Σωτήρης Καϊάφας και ο Ανδρέας Μουσκάλλης
Ο Aντώνης Μαυρής, ο Πέπης Ιακώβου και ο Καλλής Φλουρή.
Ο Παύλος Παπαπαύλου και ο Ανδρέας Ανδρέου
Ο Άνδρος Ευθυμίου
Ο Τούλης Ηροδότου ο Τάκης Αντωνίου ο Ανδρέας Πέρος και ο Μιχάλης Μαντζούρας
Ο Άνδρος Κουλουμπρής ο Γιάννος Ιωάννου, ο Πρόδρομος Προδρόμου και ο Τάκης Παπέττας
Ο Πανίκος Ευθυμιάδης και ο Ανδρέας Παπαχαράλαμπους
Ο Γιάννος Ιωάννου, ο Μιχάλης Χατζηπιερή και ο Παναγιώτης Φελλούκας
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: