fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΖΑΝΝΗ...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ-ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΖΑΝΝΗ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝ

-

Φιλόζωοι όπως είναι γνωστό είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Το ζευγάρι θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενόψει της Πρωτοχρονιάς φωτογραφήθηκαν με τα «παιδιά» τους στέλνοντας τις δικές τους ευχές αλλά και τις οικογενειακές ευχές που αφορούν τα τρία κατοικίδια που έχουν στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι δεν μένει μόνο του αλλά με δύο γατάκια και ένα σκυλάκι το οποίο μάλιστα είναι ανάπηρο. Η  μαχήτρια της ζωής όπως συχνά την αποκαλεί ο Κύπριος ερμηνευτής είναι η μικρή σκυλίτσα που έχει υιοθετήσει το ζευγάρι η οποία έμεινε παράλυτη μετά από χειρουργείο

«Καλή χρονιά και πάλι σε όλους μας! Ακολουθούν οικογενειακές ευχές εμπνευσμένες από προσωπικά βιώματα.  Λέμον (ο ατίθασος εξερευνητής): Σας εύχομαι να μην σταματήσετε ποτέ να εξερευνείτε και να νιώθετε ελεύθεροι! Άρης (ο σπιτόγατος): Σας εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, ασφαλείς και να περιβάλλεστε από ανθρώπους που σας αγαπούν! Ζάννη (η μαχήτρια της ζωής): Σας εύχομαι παρα την οποιαδήποτε δυσκολία να ζείτε το κάθε λεπτό με ενέργεια, με πάθος σαν να είναι το τελευταίο!  Μετά από όλα αυτά λίγα μένουν για μας!
Αγάπη-αγάπη-αγάπη είναι η τελευταία μας ευχή γιατί την αγάπη όταν την προσφέρεις απλόχερα σου επιστρέφεται στο δεκαπλάσιο (και βάλε)!
2021 Καλωσήρθες!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: