22.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: H φωτογραφία του Κύπριου καλλιτέχνη αποτυπώνει την αξεπέραστη ομορφιά της...

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: H φωτογραφία του Κύπριου καλλιτέχνη αποτυπώνει την αξεπέραστη ομορφιά της Πανσέληνου-(Φώτο)

-

Μέσα από την τέχνη του, ο Κύπριος φωτογράφος Μιχάλης Μιχαήλ καταφέρνει να αναδείξει την αξεπέραστη ομορφιά της Πανσέληνου και γενικότερα του κόσμου της φύσης.

Στην τελευταία του φωτογραφία, αποτυπώνει τη μαγευτική πανσέληνο με έναν τρόπο που μαγνητίζει το βλέμμα και συγκινεί την ψυχή, στην περιοχή του Lady’s mile στην Λεμεσό. Η εικόνα απεικονίζει τη πανσέληνο να αναδύεται μέσα από το σκοτεινό νυχτερινό ουρανό, φωτίζοντας με απαλή και χρυσή λάμψη το τοπίο.

19-8-24 – Πανσέληνος Φεγγάρι του Οξύρρυγχου

Η λεπτομέρεια της φωτογραφίας αποκαλύπτει την ακριβή υφή της σεληνιακής επιφάνειας και την λαμπρότητα που την περιβάλλει, αποδεικνύοντας την επιδεξιότητα του Μιχάλη Μιχαήλ στη χρήση του φωτός και της σκιάς.

Ο Μιχάλης Μιχαήλ διαθέτει μια μοναδική ικανότητα να συνδυάζει τεχνική δεξιοτεχνία με καλλιτεχνική ευαισθησία. Κάθε του φωτογραφία είναι ένα παράθυρο σε έναν κόσμο που συχνά περνά απαρατήρητος, αλλά που εκείνος καταφέρνει να φωτίσει με την προσωπική του ματιά.

Πανσέληνος – 18-8-24

Η ικανότητά του να συλλαμβάνει και να αναδεικνύει τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες του τοπίου και της φύσης, μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε τη μαγεία του κόσμου μας με μια νέα προοπτική.

Αυτή η φωτογραφία της πανσέληνου δεν είναι απλώς μια αποτύπωση ενός φυσικού φαινομένου, αλλά μια εξαιρετική απόδειξη της μοναδικής καλλιτεχνικής του ικανότητας. Ενσαρκώνει την ουσία της φύσης μέσα από το φακό του, προσκαλώντας μας να συνδεθούμε με την ηρεμία και τη μεγαλοπρέπεια της νύχτας.

19-8-24 – Πανσέληνος Φεγγάρι του Οξύρρυγχου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: