fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ: O AΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ: O AΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ

-

Την αγαπημένη προτίμηση της μητέρας της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους, σήμερα η Μιμή Ντενίση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη της, λέγοντας παράλληλα, ότι, δεν υπάρχει άλλος, όπως αυτός.

Την δική της, προτίμηση στον καλλιτέχνη Σταμάτη Κραουνάκη, έδειξε σήμερα η Μιμή Ντενίση αλλά και την αδυναμία που του είχε η μητέρα της, Μαρία και τώρα όπως διευκρινίζει έχει και η κόρη της, Μαριτίνα.

«Ήταν ο αγαπημένος της μαμάς μου. Όταν ακούω πήρα κόκκινα γυαλιά έρχεται η μανούλα μου στο μυαλό μου να το τραγουδάει δικός μου αγαπημένος από τα εφηβικά μας όταν κάναμε ραδιόφωνο. Ποίηση μάλιστα με την Μαρία Παξινού ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ο Ζουγανέλης και  γώ. Όλοι με βρίζανε γιατί ποτέ δεν μου άρεσε να ξυπνάω νωρίς. Τώρα όμως φαν έγινε και η κόρη μου. Τον έβλεπε στην εκπομπή του Γρήγορη κ έτρεξε να μου πει. Μαμά τι καλλιτεχναρας!! Δεν έχουμε άλλον σαν κ αυτόν. Όταν σε αγαπούν τρεις γενιές…Εεεε κάτι λέει αυτό».

Με την μητέρα της, Μαρία που “έφυγε” πρόσφατα από την ζωή
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...