Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025
6.1 C
Cyprus

ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ: Yποψήφιος αθλητής της χρονιάς στην Ευρώπη-Η ψηφοφορία γίνεται μέσα από τα social media (Φώτο)

- Advertisement -

Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη είναι ο Μίλτος Τεντόγλου όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ελλάδας του μήκους και κορυφαίος στον κόσμο  βάσει επίδοσης, αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμη σπουδαίου τίτλου.

 Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι αποτελεί πλέον έναν από τους αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού κι αυτό χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις στο σύνολο των αγώνων, όπου συμμετείχε. Ο Τεντόγλου ήταν υποψήφιος στην ψηφοφορία της ενότητας ανερχόμενος αθλητής της Ευρώπης το 2017 και το 2018. Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν τον  Ελλαδίτη αθλητή στα social της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας σε Instagram, Facebook και Twitter έως τις 3 Οκτωβρίου.

 Υπενθυμίζεται πως, στις 2 Αυγούστου, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με μια τεράστια επίδοση στο τελευταίο του άλμα στον τελικό του μήκους ανδρών, που του χάρισε το χρυσό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε πρώτος Ολυμπιονίκης στον τελικό του μήκους ανδρών, με άλμα στα 8.41 μ., επίδοση που έπιασε στο 6ο και τελευταίο άλμα του ανατρέποντας όλα τα δεδομένα, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 4ος στην κατάταξη.

Hot this week

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Πράξεις χωρίς νόημα και επικίνδυνη ανοησία – Τα καμένα ποιος θα τα μαζέψει;

Ένα «άτυπο» ραντεβού φαίνεται πως είχε δοθεί και φέτος...

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΡΑΦΑΕΛΑ-ΧΡΙΣΤΟΣ: Έτοιμοι να ανέβουν στη σκηνή – Ποιοι διακρίθηκαν για την Κύπρο στο Junior Eurovision-(Bίντεο)

Η Ραφαέλλα και ο Χρίστος ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν απόψε...

Topics

METAXAS SINCE 1963: Γιόρτασε τον έναν χρόνο λειτουργίας – Ποιους είδαμε

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του νέου...

ΝΑΤΑΣΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ταξίδι στο Ντουμπάι για το λανσάρισμα της νέας συλλογής κοσμημάτων

Η Κύπρια σχεδιάστρια Νατάσα Χριστοδούλου ταξίδεψε πρόσφατα στο Ντουμπάι,...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Φωτιά σκόπιμα στη μέση δρόμου στη Μέσα Γειτονιά

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη...

ΚΑΙΡΟΣ: Πάρτε ζακέτα… Πτώση της θερμοκρασίας τις βραδινές ώρες

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα, όμως η πτώση...

Related Articles

Popular Categories