fbpx
29.8 C
Nicosia
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Tι είναι ευτυχία;-(Φώτο)

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Tι είναι ευτυχία;-(Φώτο)

-

Τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα του Μακάριου Νοσοκομείου ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της Frederick University Cyprus και δημιούργησαν μπλουζάκια με τον δικό τους ορισμό της ευτυχίας.

Οι μαχητές που βρίσκονται στην Ογκολογική Μονάδα του Μακάριου Νοσοκομείου αποδείχθηκαν αληθινοί καλλιτέχνες της ελπίδας και της αισιοδοξίας, ανταποκρίνοντας με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της Frederick University Cyprus.

Μέσα από τα μπλουζάκια που δημιούργησαν, αντανακλούν τη δική τους εκδοχή της ευτυχίας, αναδεικνύοντας σημαντικά στοιχεία της ζωής που τους φέρνουν χαρά και ευχαρίστηση, όπως η θάλασσα, το παιχνίδι, η οικογένεια, οι φίλοι και η μουσική.

Τα μπλουζάκια αυτά, πλέον, κοσμούν τους χώρους του Πανεπιστημίου, αναδεικνύοντας τη φωνή των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δίνοντας σημαντική παρουσία σε αυτήν την αγώνα για τη ζωή και τη χαρά.

Η πρωτοβουλία συγκέντρωσε ένα σημαντικό ποσό για την οργάνωση «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η οποία ήταν επίσης η έμπνευση πίσω από αυτήν την δράση. Αυτό αντικατοπτρίζει τη δύναμη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας μεταξύ τους, καθώς και τη δέσμευσή της να παρέχει στήριξη και ελπίδα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν δύσκολες στιγμές.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: