fbpx
22.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΙΑΝΜΑΡ: ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΓΥΡΙΖΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ (βίντεο)

ΜΙΑΝΜΑΡ: ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΓΥΡΙΖΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ…ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ (βίντεο)

-

Όλα μπορούν να συμβούν απροσδόκητα και αυτό έπαθε μια γυμνάστρια από τη Μιανμάρ, η οποία ενώ έκανε αερόμπικ καταγράφοντας τις ασκήσεις της σε βίντεο πίσω της, γίνονταν…πραξικόπημα. Το βίντεο έγινε viral και η κοπέλα έγινε διάσημη, κατά λάθος.

Στο απίστευτο υλικό που τραβήχτηκε στην Νάι Πι Τάου, μια γυναίκα, δεν διακόπτει το πρόγραμμα γυμναστικής της ούτε τη στιγμή που ένα κομβόι από μαύρα SUV κατευθύνονται απειλητικά προς το κτίριο του κοινοβουλίου που βρίσκεται πίσω της. Το χαρούμενο κομμάτι με το οποίο χορεύει επιταχύνει τον ρυθμό του σχεδόν την ίδια στιγμή που εμφανίζονται τα οχήματα.

Η γυμνάστρια δεν μοιάζει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει πίσω της. Συνεχίζει ενώ τα οχήματα σταματούν για λίγο. Μετά από λίγο, οι φιγούρες ανδρών κατεβαίνουν από τα αυτοκίνητα και σηκώνουν τα οδοφράγματα προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους. Η ίδια η Χινγκ Χνιν Γουάι ανάρτησε και πάλι το βίντεο σημειώνοντας ότι έχει ξαναγυρίσει ασκήσεις στο ίδιο σημείο στο παρελθόν και ότι το βίντεο είναι πραγματικό. «Πόσο αρμονικά συνδυάζονται η μουσική με τα τεκταινόμενα από πίσω! Πριν ακούσω στις ειδήσεις το πρωί ότι έγινε, το βίντεο που έκανα για έναν διαγωνισμό αεροβικής γυμναστικής μετατράπηκε σε αξέχαστη ανάμνηση».

Το βίντεο οδήγησε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων σε συγκρίσεις με τη δυστοπική σειρά Black Mirror, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που τόνισαν πόσο θα άρεσε στον ιδιόρρυθμο φιλόσοφο Σλάβοϊ Ζίζεκ. Χρήστες του Reddit έχουν ήδη μετατρέψει το βίντεο σε meme, τοποθετώντας τη γυμνάστρια μπροστά από άλλα ιστορικά γεγονότα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: