fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ…

ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ…

-

Η πραγματικότητα, είναι μια από τις καταστάσεις που δεν μας συμφέρει να αγνοούμε, ούτε να προσπερνούμε κλείνοντας της, επιδεικτικά το μάτι. Αυτή η πραγματικότητα που κάποιες φορές διερωτάσαι εάν όντως είναι πραγματική…Εάν ηθελημένα κάποιος «παίζει» μαζί σου ένα «παιχνίδι» του μυαλού και θέλει απλά να δοκιμάσει τις αντοχές σου.

Η νέα πραγματικότητα είναι αυτή που είναι συνεχώς το μυαλό σου και διερωτάσαι, εάν όντως όλα αυτά που βιώνουμε είναι αληθινά…ή εάν απλά κλείσαμε τα μάτια για λίγο και μεταφερθήκαμε σε άλλο πλανήτη σε άλλη διάσταση. Μέσα σε αυτή την πραγματικότητα που ζούμε διαπιστώσαμε τι κρύβουμε πραγματικά μέσα μας και παράλληλα ανακαλύψαμε πτυχές του εαυτού μας που δεν γνωρίζαμε.

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και γνωρίζουμε τελικά ποιοι πραγματικά είμαστε μετρώντας τις αντοχές μας… Μπήκαμε σε ένα «αγώνα» επιβίωσης και όπως τα ανθρωποφάγα ζώα  θελήσαμε να φάμε ο ένας τον άλλον χωρίς να έχουμε ακόμη καταλάβει τα λάθη που κάναμε…

«Παίξαμε» και “παίζουμε” με τη νοημοσύνη των γύρω μας και αφεθήκαμε να μας παρασύρουν τα συναισθήματα μας…Νοιώσαμε, αισθανθήκαμε, παρασυρθήκαμε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μέσα σε μια μέρα χάθηκαν για μαγείας…Κλάψαμε για άτομα που τελικά σήμαιναν πολλά για μας αλλά τίποτε για εκείνους.

Όμως αυτό που κρατήσαμε είναι οι θύμισες, αυτές που δεν φεύγουν από το μυαλό, τις καλές μόνο και όχι αυτές που μας πλήγωσαν και μας αδίκησαν…Θυμόμαστε μόνο, τις όμορφες, τις θετικές και αυτές που θα κουβαλάμε μια ζωή μέσα μας, γιατί δεν λένε να ξεκολλήσουν από το μυαλό και την σκέψη… γιατί θα γίνουν ένα με μας και πάντοτε θα της κουβαλάμε μέσα μας και παντού…χωρίς ωστόσο καμία φορά να αξίζουν…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: