fbpx
30 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑ«ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»: Τα μικρά παιδιά έδειξαν το ταλέντο...

«ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»: Τα μικρά παιδιά έδειξαν το ταλέντο τους-«Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης…» (Φώτο)

-

«Μέσα από τα μάτια των παιδιών» βλέπεις την ομορφιά αλλά και όσα θέλουν να μας πουν δίνοντας τους φτερά ώστε να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από τα έργα τους. Και αυτό έπραξαν τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας μέσα από την έκθεση ζωγραφικής τους.

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λάρνακας πραγματοποίησε χθες τα εγκαίνια της έκθεσης στο Μουσείο Πιερίδη στη Λάρνακα. Τα εγκαίνια τέλεσε η πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η οποία στην ομιλία της, μίλησε για την αξιέπαινη έκθεση ζωγραφικής τονίζοντας ότι μέσα από τα μάτια των παιδιών, ο κόσμος είναι διαφορετικός θαυμαστός και όμορφος, όπως θα έπρεπε άλλωστε να είναι.

Τα εγκαίνια τέλεσε η πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου
O Δημήτριος Πιερίδης, o Πήτερ Αστζιάν, o Ανδρέας Βύρας,o Χρίστος Ανδρέου, η Αννίτα Δημητρίου, η Νάτια Κυρίτση η Ευανθία Χριστοδούλου και η Άντρη Πατσαλίδου

Τα έργα των μικρών καλλιτεχνών που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά των Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λάρνακας διοργανώνει για έξι συναπτά έτη η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λάρνακας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από την έκθεση θα δαπανηθούν για τις παιδικές κατασκηνώσεις της Ομοσπονδίας Λάρνακας. Η πρόεδρος της Βουλής, σε ανάρτησή της εξήρε το έργο των μικρών καλλιτεχνών.

Η Φωτεινή Πιερή, η Νίκη Χαραλάμπους και η Κωνσταντίνα Ανδρέου

«Μέσα από τα μάτια των παιδιών» ο κόσμος είναι διαφορετικός, γεμάτος εκπλήξεις και ανεξάντλητες δυνατότητες. Με μεγάλο ενθουσιασμό θαυμάσαμε στο Μουσείο Πιερίδη τα έργα των μικρών καλλιτεχνών που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά των δημοτικών σχολείων Λάρνακας».

Η Μαρία Πετάση, η Άντρη Πατσαλίδου η Νάτια Κυρίτση και η Ευανθία Χριστοδούλου
Ο Χρίστος Ανδρέου, ο Πρόδρομος Αλαμπρίτης και η Ειρήνη Χατζηλουκά Μαυρή



Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 11 Μαΐου

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: