fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: Πώς της ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια για τα γενέθλιά της-Έχει...

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: Πώς της ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια για τα γενέθλιά της-Έχει πλέον αποκατασταθεί η σχέση της με την Βασιλική οικογένεια (Φώτο)

-

Τα 41 της γενέθλια γιορτάζει σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ και η Βασιλική οικογένεια της έστειλε δημόσια μηνύματα μέσω του Twitter με τις πιο θερμές της ευχές.

Αρχικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανήρτησαν μία φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ και αμέσως μετά ακολούθησαν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλλης με παρόμοιο μήνυμα και την ίδια σχεδόν φωτογραφία.

«Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στη Δούκισσα του Σάσεξ»

Η Μέγκαν Μαρκλ γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου, το 1981, στο Λος Άντζελες, όπου και μεγάλωσε. Μετά το γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι και την παραμονή της στην Βρετανία η ίδια και ο σύζυγος της θέλησαν να εγκαταλείψουν την Αγγλία και να ζήσουν στην Αμερική μαζί με τα δύο παιδιά τους. Αφού αποποιήθηκαν τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα έπειτα από διαφωνίες που είχαν με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας και υπό την πίεση που τους ασκούσε η προβολή από τα ΜΜΕ. Σήμερα, οι σχέσεις τους με την Βασιλική οικογένεια έχει πλέον αποκατασταθεί.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: