fbpx
30.7 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ-ΠΟΙΑ ΦΡΑΣΗ...

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ-ΠΟΙΑ ΦΡΑΣΗ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

-

Η πρώτη που ευχήθηκε στην Μέγκαν Μαρκλ για τα γενέθλιά της ήταν ο σύζυγός της Πρίγκιπας Χάρι και ακολούθησε η βασίλισσα Ελισάβετ. Ευχές έστειλαν όμως και ο γαμπρός της Ουίλιαμ, Κέιτ, Κάρολος και Καμίλα.

Τα 40χρόνια της κλείνει σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ και η βασιλική οικογένεια της ευχήθηκε Χρόνια Πολλά μέσω του διαδικτύου και μάλιστα από το βασιλικό λογαριασμό του Twitter. Το Παλάτι δημιούργησε και ένα κολάζ με φωτογραφίες, ενώ σε μία από αυτές βλέπουμε και την Βασίλισσα Ελισάβετ. 

«Ευχόμαστε στη Δούκισσα του Σάσεξ χαρούμενα γενέθλια», ήταν η ευχή που της έστειλαν.

Από την πλευρά του, ο σύζυγός της Πρίγκιπας Χάρι παρήγγειλε για το αποψινό πάρτι γενεθλίων της τη διάσημη «διάφανη» τούρτα. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν σκοπό να γιορτάσουν τα γενέθλιά της πιο ιδιωτικά. Το πάρτι γενέθλιων της Μέγκαν έρχεται δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Lilibet Diana, και για αυτό έχει διοργανώσει μια μικρή γιορτή.

Εκείνο, ωστόσο, που προκάλεσε αίσθηση στις ευχές γενεθλίων της βασιλικής οικογένειας ήταν η χρήση του τίτλου «Δούκισσα» σε όλα τα μηνύματα.  Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ είχαν ευχηθεί για τα γενέθλια του Δούκα του Σάσεξ, στις 15 Σεπτεμβρίου 2020, είχαν αποφύγει τον τίτλο «Δούκας», και αναφέρθηκαν σε αυτόν απλώς ως «πρίγκιπα Χάρι». 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: