ΜΑRIAN GEORGIOY: Η Κύπρια που διεκδικεί υποψηφιότητα στα Latin Grammy’s (Βίντεο)

Η Κύπρια ερμηνεύτρια, Marian Georgiou ερμηνεύει στα Ισπανικά το τραγούδι των Marco Marinangeli & Manuel Herrera Maldonado διεκδικώντας με σοβαρές αξιώσεις υποψηφιότητα στα καινούργια Latin Grammy’s!.

H Marian Georgiou μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του Ιταλικού single “Vivo per te”(Maqueta Records/Artist First) που έχει ήδη ξεχωρίσει και βρίσκεται στις λίστες με τα πιο δημοφιλή Ιταλικά τραγούδια, έρχεται τώρα με την Ισπανική version του τραγουδιού “Y viviré” (UNIMUSIK). Η Ελληνοκύπρια καλλιτέχνιδα, που πριν από λίγα χρόνια έφτασε στην κορυφή των ευρωπαϊκών charts με το «November», την αγγλική εκδοχή του τραγουδιού που έγινε μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία από την Giusy Ferreri, τώρα πειραματίζεται με ένα crossover κομμάτι, που προορίζεται για τη διεθνή αγορά, του οποίου την ενορχήστρωση έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος βιολονίστας Alfred Shtuni.

Το “Y viviré” είναι μια ρομαντική crossover μπαλάντα με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Ιταλού δημιουργού Marco Marinangeli, συνθέτη ήδη μεγάλων επιτυχιών με τους Andrea Bocelli, Il Volo, Josh Groban, Il Divo, Placido Domingo, Miley Cyrus και άλλων διεθνών καλλιττεχνών. Η Marian Georgiou έχει ήδη στο ενεργητικό της συνεργασίες με κορυφαίους Ιταλούς ερμηνευτές & συνθέτες όπως οι Gigi D’ Alessio, Raffaella Carrà, Roberto Casalino, Pietro Cremonesi και Francesco Boccia. Τους στίχους της ισπανόφωνης εκδοχής του τραγουδιού Y viviré που κυκλοφορεί στη Λατινική Αμερική και την Ισπανία, υπογράφει ο γνωστός Μεξικανός συνθέτης και παραγωγός Manuel Herrera Maldonado, νικητής του βραβείου Grammy το 2002. Το τραγούδι διεκδικεί με σοβαρές αξιώσεις υποψηφιότητα στα καινούργια Latin Grammy’s, τα σπουδαιότερα μουσικά βραβεία στον κόσμο.

Να σημειωθεί, ότι το βίντεο κλιπ του Y viviré σκηνοθετήθηκε από τον Δημήτρη Γεωργοσόπουλο και τα γυρίσματα έγιναν στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας, στο Ίδρυμα «Σπίτι του Ηθοποιού» και στην Κεντρική σκηνή του θεάτρου του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού. Η φωτογράφηση έγινε στο σπίτι της σπουδαίας Ελληνίδας, Μελίνας Μερκούρη.

Hot this week

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρέσυρε δύο πεζούς και εγκατέλειψε τη σκηνή – Κρίσιμα 29χρονος, ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παραλίμνι,...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ: «Δεν μπορεί να έχει φύγει» – Οι θεωρίες των θαυμαστών και η υπόθεση με τους δύο γιατρούς

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη δυσκολεύονται να πιστέψουν...

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Πήγαμε να ψήσουμε και πήρε φωτιά» – Δύο νεαροί στο μικροσκόπιο

Στην προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε...

ΝΙΚΟΛΑΣ-ΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Διπλή γιορτή για την οικογένεια – 23 χρόνια γάμου και τα γενέθλια του Τάσσου

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την οικογένεια του Προέδρου...

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό – Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Φθινοπωρινή εικόνα φαίνεται να παίρνει ο καιρός τις επόμενες...

Topics

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παρέσυρε δύο πεζούς και εγκατέλειψε τη σκηνή – Κρίσιμα 29χρονος, ψάχνει τον οδηγό η Αστυνομία

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παραλίμνι,...

ΤΡΟΟΔΟΣ: «Πήγαμε να ψήσουμε και πήρε φωτιά» – Δύο νεαροί στο μικροσκόπιο

Στην προσπάθειά τους να ψήσουν φαγητό υποστηρίζουν ότι προκλήθηκε...

ΚΑΙΡΟΣ: Αλλάζει το σκηνικό – Βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα

Φθινοπωρινή εικόνα φαίνεται να παίρνει ο καιρός τις επόμενες...

ΜΗΛΙΚΟΥΡΙ: Φωτιά σε αποθήκη δίπλα από κατοικία – Εκτεταμένες ζημιές

Φωτιά ξέσπασε στις 21:18 το βράδυ του Σαββάτου σε...

ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Ποιοι δρόμοι κλείνουν σήμερα και αύριο

Αρκετές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ σήμερα, Κυριακή 20...

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ:– Μια πράξη αγάπης και προσφοράς ζωής

Μια ξεχωριστή αιμοδοσία πραγματοποιείται στη Λεμεσό στη μνήμη του...

Related Articles

Popular Categories