16.3 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ (βίντεο)

ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ (βίντεο)

-

Στην σκηνή μαζί με την Άννα Βίσση ανέβηκε η Ματίνα Νικολάου, η τηλεπερσόνα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», συμμετείχε μαζί με τον Νίκο Μουτσινά στην πρώτη live streaming συναυλία της Άννα Βίσση.

Όπως είναι γνωστό η ερμηνεύτρια Άννα Βίσση έδωσε το πρώτο της live streaming concert την Πρωτοχρονιά στο θέατρο Palace.  Η ηθοποιός, η οποία έχει γίνει αγαπητή με την παρουσία της και τα σκετς της στις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά, έκλεψε για ακόμα μια φορά την παράσταση και δεν άφησε ασχολίαστη την… επικαιρότητα της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία τα Χριστούγεννα συμφιλιώθηκε με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US με τον Νίκο Κοκλώνη, βάζοντας τέλος στην υποτιθέμενη κόντρα που τις χώριζε τόσα χρόνια.

https://streamable.com/jznf9a
https://streamable.com/l8si6t

Η Βάνια ερμήνευσε το τραγούδι «Χωρίς το μωρό μου», ενώ η Άννα Βίσση όταν πήγε να την «συνοδεύσει» εκείνη την έδιωξε από την σκηνή.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...