fbpx
31.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: «Αυτά που γράφονται σε βγάζουν τα από τα ρούχα σου»-Αναληθή...

ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: «Αυτά που γράφονται σε βγάζουν τα από τα ρούχα σου»-Αναληθή δημοσιεύματα την έκαναν έξαλλη (Φώτο)

-

Στα αναληθή δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για το πρόσωπο της αναφέρθηκε σε συνέντευξή της, η Μάρω Κοντού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και σε αυτά που έχουν γράφει τα οποία δεν ευσταθούν καθόλου.

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για διάφορα δημοσιεύματα που την παρουσίαζαν ότι παίρνει πολλά λεφτά από συντάξεις και πνευματικά δικαιώματα.

 «Εγραφαν για εμένα ότι παίρνω τόσα πολλά λεφτά και παραπονιόμουν ότι η σύνταξη του ηθοποιού είναι μικρή. Πρώτον, δεν έχω πάρει βουλευτική σύνταξη, πολύ απλά γιατί ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής. Δεύτερον, έγραφαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 ευρώ το μήνα, μακάρι! 3.000 ευρώ το χρόνο παίρνουμε από τα πνευματικά δικαιώματα. Όσο για τη σύνταξη της ηθοποιού, είναι 770 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ γιατί μου γράφανε: Δεν ντρέπεστε κ. Κοντού να παίρνετε τόσα πολλά λεφτά. Eνας άλλος έγραφε: Aσε μας ρε Μάρω, ψεύτρα».

Η ίδια όπως διευκρίνισε έγινε έξαλλη και σκέφτονταν να κινηθεί νομικά.  «ο τρόπος που με μάλωναν, που με χαρακτήριζαν, με έκανε Τούρκο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα. Να πουν ό,τι θέλουν, αλλά με τρόπο, όχι χυδαία».

Η ηθοποιός, μάλιστα, αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα για την Άντζελα Γκερέκου στα οποία διευκρίνισε ότι η Άντζελα Γκερέκου στεναχωρήθηκε πολύ. «Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ. Δηλαδή αυτά που γράφονται, σε βγάζουν από τα ρούχα σου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...