fbpx
14.8 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΛΑΖΗ: Γιόρτασε τα 30 χρόνια στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΛΑΖΗ: Γιόρτασε τα 30 χρόνια στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας

-

Τριάντα χρόνια συμπληρώνει η Μαριλένα Παλαζή, στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας τόσο στα μεγάλα συγκροτήματα των ΜΜΕ που εργάστηκε όσο και μέσα από την εταιρεία της.

Η ίδια θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της, διοργάνωσε έναν πετυχημένο πάρτι στο «The View roof top» του 8ου ορόφου του ξενοδοχείου The 22 Gate Boutique Hotel στην καρδιά της Λευκωσίας, προκειμένου να γιορτάσει μαζί με συνεργάτες, πρώην συναδέλφους, και συνοδοιπόρους την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα.

Η Αντιγόνη Παπαφιλίπου και η Μαριλένα Παλαζή

«Όλα αυτά τα χρόνια, σχέσεις ζωής, με έντονα συναισθήματα αλλά και αμοιβαία εκτίμηση, υπηρετούμε τον χώρο των Media και μας ενώνουν πολλές στιγμές και καθημερινές ιστορίες. Αυτή η εκδήλωση  αποτελεί ένδειξη εκτίμησης για την εξαιρετική ανιδιοτελή και αρμονική συνεργασία με όλους στα Μέσα με γνώμονα τα καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ίδια και τους  συνεργάτες  της και έχει συμβάλει στην κοινή πορεία και επιτυχία μας.

Η Γεωργία Γεωργίου

Ο επαγγελματισμός, η δημιουργικότητα  η αφοσίωσή  και στήριξη σας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και βοήθησαν και μένα προσωπικά  στα πρώτα  μας  βήματα  στο νέο μου ξεκίνημα με το «My Creative Ideas». Καθώς συνεχίζουμε, σε αυτό το συλλογικό ταξίδι για έναν κοινό σκοπό – την επιτυχία των πελατών μας – θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση για τον ρόλο σας στην πραγματοποίηση αυτού.

Η Νικόλ Ζένιου

Οι συνεισφορές σας όχι μόνο έχουν διαμορφώσει τα έργα μας αλλά έχουν επίσης εμπλουτίσει τη συνολική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. η δημιουργικότητα, ο επαγγελματισμός και η ακούραστη δουλειά, μας ωθούν συνεχώς προς τα εμπρός. Μαζί, έχουμε ξεπεράσει τις προκλήσεις και έχουμε πανηγυρίσει θριάμβους, και επιτυχίες  πάντα με κοινή δέσμευση για αριστεία στον μοναδικά  δημιουργικό και απαιτητικό κόσμο των Μedia και ΜΜΕ»

Ο Κώστας Καρνάκης και η Σπυρούλα Σπύρου

Ο Γιάννος Παλαζής και ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Η Νικόλ Ζένιου, η Χριστίνα Πελεκάνου, η Μαριλένα Παλαζή, η Καρολίνα Κυπριανού, η Κλαίρη Σκουφίδου και η Γεωργία Γεωργίου

Η Βάσω Γιακουμή και η Ilona Garamvolgyi

Η Ευαγγελία Αριστείδου, η Νεκταρία Παπαδόπουλου και η Μαριλένα Παλαζή

Η Μαρία Ονησιφόρου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Η Χριστίνα Πελεκάνου, ο Ανδρέας Διαμαντίδης και η Μαριλένα Παλαζή

Ο Πάνος Περήφανου και ο Μιχάλης Σπύρου

Η Μαριλένα Παλαζή και η Χριστιάνα Θεμιστοκλέους

Η Μαριλένα και ο Γιάννος Παλαζή

Η Μαρία Κακκούλη

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: