fbpx
30.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ: H θανατηφόρα σύγκρουση λίγο πριν υποδεχτεί το νέο έτος-Μητέρα ενός...

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ: H θανατηφόρα σύγκρουση λίγο πριν υποδεχτεί το νέο έτος-Μητέρα ενός κοριτσιού τριών μηνών-Η έκκληση της Αστυνομίας-(Φώτο)

-

Η είδηση ότι η 25χρονη Μαριλένα Κωνσταντινίδου από την Γεράσα έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους της και όσοι την γνώριζαν από κοντά.

Η άτυχη Μαριλένα η οποία ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, μόλις τριών μηνών καρφώθηκε σε κυπαρίσσι κόβοντας το νήμα της ζωής της 25χρονης γυναίκας. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 22.00 το βράδυ στον δρόμο Ακρωτηρίου Κολοσσιού. Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε όταν ο οδηγός του οχήματος, στην προσπάθεια του να περάσει το όχημα του σε δεξιά στροφή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται και κάρφωσε το μπροστινό αριστερό μέρος του οχήματος, σε κυπαρίσσι.

Η νεαρή μητέρα η οποία πριν τρεις μήνες απέκτησε το κοριτσάκι της ήταν σχεδιάστρια μόδας ενώ όπως πληροφορηθήκαμε το βρέφος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λεμεσού και αργότερα στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκεί. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ελαφριά τραύματα και εκδορές στα χέρια.

H Αστυνομία των βάσεων κάνει έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το δυστύχημα να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 25967227

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: