ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Μόνιμος Κοινωνικός Λειτουργός στο Παιδοογκολογικό αλλά και επίλυση για την εξασφάλιση αναγκαίου εξοπλισμού

Μετά τη δημοσιοποίηση ότι υφίσταντο πληθώρα προβλημάτων στους μικρούς μαχητές του Παιδοογκολογικού και τους γονείς τους η υφυπουργός Κοινωνικών Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου προέβη σε δηλώσεις και υπογράμμισε την ανάγκη παρουσίας του κοινωνικού λειτουργού.

Η υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Μαριλένα Ευαγγέλου, μίλησε στην OffsiteNews αναφέροντας ότι σαφώς υπάρχει ανάγκη για πιο μόνιμη παρουσία λειτουργού εκεί. Πρόσθεσε ότι θα υπάρξει συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, ούτως ώστε να παρέχεται ολοκληρωμένη στήριξη στις οικογένειες των ασθενών, με την παρουσία Κοινωνικού Λειτουργού και Ψυχολόγου.

«Οι ανάγκες είναι πολλαπλές και ευαίσθητες. Θα ενισχύσουμε την αρωγή μας προς τις οικογένειες, επιδιώκοντας συνεργασίας και με άλλα υπουργεία και φορείς, ώστε να παρέχεται ολοκληρωμένη στήριξη -κοινωνική, ψυχολογική- σε κάθε επίπεδο». 

Την ίδια ώρα όμως, δήλωσε πως προκύπτει άλλο ένα πρόβλημα σε σχέση με διάφορες αιτήσεις επιδομάτων αλλά και εξασφάλιση αναγκαίου εξοπλισμού που αιτούνται γονείς ασθενών του Παιδοογκολογικού, χαρακτηρίζοντάς τες αρκετά χρονοβόρες.

Παράλληλα, σημείωσε, ότι  εδώ και μέρες το υφυπουργείο Πρόνοιας επεξεργάζεται τρόπους διευκόλυνσης των οικογενειών παιδιών που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό, σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες των αιτήσεων για επιδόματα.

Πηγή:offsitenews

Hot this week

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ: Δώδεκα έργα που βοήθησε να γεννηθούν παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον ΘΟΚ

Η Αλεξία Παπαλαζάρου δεν θα βρίσκεται στην αίθουσα για...

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ: Εικόνες παραμέλησης στον χώρο στάθμευσης- Σκουπίδια και παραμελημένες φοινικιές στο πάρκινγκ-(Φώτο)

Πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια δίπλα στα κράσπεδα, πεσμένα φοινικόφυλλα...

ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Στο Προεδρικό η συζήτηση για αναστολή των εργασιών της ασφαλτικής μονάδας

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον εργολάβο την...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

Topics

ΠΑΦΟΣ: 63 φιάλες αίματος στη μνήμη έξι ανθρώπων που έφυγαν νωρίς

Μια πράξη αγάπης και προσφοράς με μήνυμα ζωής η...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδηγός συγκρούστηκε με ποδηλάτη αστυνομικό και έφυγε – Συνελήφθη 26χρονος

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε σήμερα η Αστυνομία για την...

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Βρήκαν τη λύση στα χαρτιά – Η πόλη περιμένει έργα

Μετά από χρόνια διαδικασιών, αποφάσεων και εκκρεμοτήτων, ανακοινώθηκε ακόμη...

ΠΑΦΟΣ: Στην Εντατική 54χρονη μετά από παράσυρση – Η οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται...

Related Articles

Popular Categories