fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΚΚΑ: «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ»

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΑΚΚΑ: «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ»

-

Όταν από παιδί αποκτήσεις τη κατάλληλη παιδεία που σου δίνουν οι γονείς σου και οι δάσκαλοι σου, τότε παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου έχεις άποψη για τα όσα διαδραματίζονται γύρω σου. Η 17χρονη κόρη του Γιώργου Τσιάκκα και της Χριστίνας Παυλίδου, Μαρία έχει ισχυρή άποψη για το τι σημαίνει ηθοποιός.

Πριν από λίγη ώρα η Μαρία Τσιάκκα, ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ ένα μήνυμα που αξίζει να διαβάσουν όλοι εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους τι σημαίνει ηθοποιός και από πού πηγάζει το ήθος ενώ διευκρινίζει ότι το θέατρο πλέον θεωρείται πολυτέλεια…

«Ηθοποιός< ήθος + ποιώ

Ποιεί το ήθος

Και που ποιείται αυτό το ήθος; Στα κλειστά θέατρα; Στις απαγορευμένες πρόβες ; Στις ανύπαρκτες παραστάσεις; Ο σημερινός ηθοποιός δεν είναι άνθρωπος . Είναι ο κλόουν της κοινωνίας που δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους . Η υποκριτική είναι δευτερεύον επάγγελμα . Μπορεί να την ονομάσουν και χόμπι … Το θέατρο πλέον θεωρείται πολυτέλεια . Η ζωή του ηθοποιού θεωρείται πλέον πολυτέλεια . Ο πολιτισμός θεωρείται πλέον πολυτέλεια».

H Xριστίνα Παυλίδου μαζί με τα παιδιά της

Σε απάντησή της, η μητέρα της Χριστίνα Παυλίδου ανάρτησε αυτό που έγραψε η Μαρία δίνοντας της, δημόσια συγχαρητήρια «Γραμμένο από το χέρι της 17χρονης…Της κόρης μου!Ευχαριστούμε Μαριγούλα μου».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: