fbpx
22.3 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: «ΠΑΛΕΨΕ» ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ- ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ...

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: «ΠΑΛΕΨΕ» ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙ- ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΗΣ

-

Τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της έδωσε η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη η οποία από μικρό παιδί ήθελε να κατακτήσει αυτό που αγαπούσε περισσότερο…Το τένις. Η μοναδική τενίστρια από την Ελλάδα που περνά σε ημιτελικό Γκραντ Σλαμ διεκδίκησε μέχρι την τελευταία στιγμή το εισιτήριο για το τελικό.

Η Μαρία Σάκκαρη προέρχεται από οικογένεια που ασχολούνται με το τένις, Είναι κόρη επίσης σπουδαίας τενίστριας της  Αγγελικής Κανελλοπούλου, ενώ όπως η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα  «Η σχέση με τη μητέρα μου είναι ΤΕΛΕΙΑ, αν και πολλοί μπορεί να πιστεύουν πως δεν είναι, έχει πει η Μαρία σε παλαιότερη της συνέντευξη. Ποτέ δεν είδα ανταγωνιστικά τη μητέρα μου και ποτέ δεν ήταν ο στόχος που θα ήθελα να καταρρίψω. Για εμένα είναι «η μανούλα μου» που με αγκαλιάζει με χαϊδεύει και με παρηγορεί. Με ακολουθεί όσο πρέπει και όσο χρειάζεται να βρίσκεται κοντά μου και συγχρόνως από πίσω μου».

«Ο παππούς μου πιστεύω πως ήταν είναι και θα είναι ο godfather του ελληνικού τένις, γιατί είναι από τους λίγους προπονητές στην Ελλάδα που έχει βγάλει τόσους πολλούς πρωταθλητές. Η σχέση μας, είναι μοναδική, αν και αυτός έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από εμένα από ό,τι είχε στην μαμά μου. Είναι μεγάλος γνώστης του αθλήματος».

Με την μητέρα της Αγγελική Κανελλοπούλου

Από την πλευρά της η  Αγγελική Κανελλοπούλου δηλώνει υπερήφανη για την κόρη της«Έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται και μαζί της κι εμείς, έχουμε κάνει θυσίες για να τη βοηθήσουμε». Πάντως, σε παλαιότερη συνέντευξή η μητέρα της σπουδαίας τενίστριας είχε δηλώσει ότι είχε πανικοβληθεί παλαιότερα όταν η κόρη της, της είχε ανακοινώσει ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά με το τένις.

Μέσα από τις φωτογραφίες της που δημοσιεύτηκαν η νεαρή τενίστρια φαίνεται ότι πάλεψε μέχρι το τέλος. Στα μάτια της ζωγραφίζεται, η χαρά, ο θυμός, η απογοήτευση, ένα πρόσωπο γεμάτο θέληση και αγωνιστικότητα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: