ΜΑΡΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

Δεκαπέντε χρόνια γάμου γιορτάζουν σήμερα η άλλοτε δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Μαρία Σαββίδου και ο σύζυγός της, Μιχάλης Παπαδόπουλος. Πρόκειται για ένα από πιο αγαπητά ζευγάρια που πέρασαν από το χώρο των ΜΜΕ.

Σε ανάρτησή του, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου παραμένει μυστικό, το οποίο είναι δικό τους.

«Σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια!  Αν και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου παραμένει πάντα μυστικό, το σίγουρο είναι πώς αυτό που δένει δύο ανθρώπους με το πέρασμα του χρόνου είναι κάποια νήματα!Εκατοντάδες μικρά νήματα που με κάνουν να σε ερωτεύομαι κάθε μέρα από την αρχή. Να ζήσουμε Αγάπη μου και να αντέξουμε ως τα βαθιά γεράματα, να χαιρόμαστε την οικογένεια μας!».

Hot this week

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ: Τα πρώτα γενέθλια του μικρού Λεονάρντο, ενώ η μαμά του δίνει τη δική της μάχη στο νοσοκομείο-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή αλλά ιδιαίτερα δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την...

Topics

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στη Βιομηχανική Περιοχή...

Related Articles

Popular Categories