fbpx
29.7 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: Eύχεται Χρόνια Πολλά στον άνθρωπο που της χάρισε ξανά την...

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΥ: Eύχεται Χρόνια Πολλά στον άνθρωπο που της χάρισε ξανά την ζωή-Επιστρέφει στην Κύπρο μετά την περιπέτεια της υγείας της (Βίντεο)-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

-

Τα γενέθλια της γιορτάζει σήμερα η αδελφή της Μαρία Μάρκου, Έλενα Μάρκου Ghobrial η οποία της χάρισε τη ζωή μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της. Η Μαρία Μάρκου αυτό το διάστημα βρίσκεται ακόμη στην Γερμανία όπου αναρρώνει ενώ σε λίγες ημέρες επιστρέφει στην Κύπρο.

Όπως είναι γνωστό η αδελφή της,  Έλενα Μάρκου Ghobrial  ήταν συμβατός δότης της Μαρίας η οποία είχε διαγνωστεί με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία θα επιστρέψει στην γενέτειρα της, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, εκφράζοντας την χαρά και την ικανοποίηση της μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Στην ανάρτησή της, ευχαριστεί την μικρότερη της αδελφή δημοσιεύοντας ένα βίντεο με χαρούμενες στιγμές που έζησαν μαζί και τον αγώνα που έδωσαν μέχρι να αναρρώσει πλήρως η ίδια.

«Χαρούμενα γενέθλια στον άνθρωπο που μου έδωσε ζωή, στον άνθρωπο που έγινε η θεραπεία της λευχαιμίας μου, στην αδερφή μου που ήταν και είναι δίπλα μου σε όλα. Χρόνια Πολλά με υγεία».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: