12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: TO MEΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: TO MEΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

-

Πριν από λίγη ώρα η μητέρα του Παναγιώτη, Μαρία Θρασυβούλου, ο οποίος από τις 28 Νοεμβρίου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ισραήλ, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο μικρός ήρωας έκανε ένα μεγάλο βήμα όσον αφορά την υγεία του.

Σε ανάρτησή της, η Μαρία Θρασυβούλου η οποία από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο προσκέφαλο του παιδιού της δημοσίευσε το εξής κείμενο:

«Καλημέρα! Ο μικρός μου ήρωας Παναγιώτης χθες έκανε ένα μεγάλο βήμα την τραχειοτομή ένα διαμαντάκι στο λαιμό όπως εγώ του το παρουσιάζω ! Είναι στη διαδικασία να συνέλθει ακόμη μου έδειξε όμως ότι έχει πάρα πολλή δύναμη! Ο δρόμος μας πολύ μεγάλος και μακρύς θα μάθουμε να ζούμε με αυτό το πιο σημαντικό για μένα όσο δύσκολες και να είναι οι ώρες που μας περιμένουν είναι ότι ο μικρός Παναγιώτης είναι στη ζωή ο χριστός και η παναγία μας είναι δίπλα του! θα παραμείνουμε στο Ισραήλ μέχρι να δούμε την εξέλιξη του!! Η ΚΑΘΕ ΔΟΚΙΜΑΣIΑ ΝΑ ΓΊΝΕΤΕ ΔYΝΑΜΗ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔYΝΑΜΗ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ !!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΝΑΡΚΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ: Περπατάμε παρέα για ένα αύριο χωρίς εξαρτήσεις και...

Ο Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος (ΠΑΣ), με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις και ουσίες, διοργανώνει πεζοπορία καλύπτοντας...