fbpx
21.9 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ: ΤΟ «ΕΙΝΑΙ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ: ΤΟ «ΕΙΝΑΙ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

-

Στο προσκήνιο επανέρχεται και πάλι η Κύπρια ερμηνεύτρια Μαριάννα Παπαμακαρίου, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από την Λάρνακα, μαγεύοντας με την μελωδική φωνή της, τις μουσικές σκηνές της Αθήνας. Ταλαντούχα, σταθερή στα μουσικά της ακούσματα, το κορίτσι από την Λάρνακα μεγάλωσε, έχοντας γίνει μητέρα ενός παιδιού. Τώρα που οι ημέρες της καραντίνας τελείωσαν η Μαριάννα Παπαμακαρίου ανοίγει ξανά τα φτερά της για να υλοποιήσει τα όνειρά της…

Φωτογράφος: Mike Τsitas
Make up: Ζωη Ζονιου
Styling:Λουκιανός
Ρούχα: Τάσσος Μητρόπουλος

Μετά από τόσα χρόνια στην Αθήνα, ποιες είναι οι εμπειρίες που αποκομίσατε;

Οι εμπειρίες είναι αμέτρητες και καλές και κακές θα έλεγα,  όπως συμβαίνει όπου και να πας να ζήσεις .Σίγουρα για να παραμείνω εδώ από 23 χρόνων που ήρθα στην Ελλάδα, πάει να πει ότι τα θετικά είναι περισσότερα, μιας και που εδώ μπορώ να πραγματοποιήσω το όνειρο μου .

Ξέρατε από μικρή ότι θα ακολουθήσετε το δρόμο της μουσικής σκηνής;

Ξεκάθαρα ναι !!! Με ανυπομονησία κιόλας στο να μεγαλώσω και να αφεθώ στο τραγούδι ..τόσο πολύ.

Σε ποια ηλικία πρωτοτραγουδήσατε μπροστά σε κοινό;

Κατακλυσμός Λάρνακας 1992 που κέρδισα το πρώτο βραβείο…Ήταν σοκαριστικό γιατί πραγματικά έτρεμαν τα πόδια μου, από την άλλη  δεν ήθελα και να κατέβω από την σκηνή. 

Φωτογράφος: Mike Τsitas
Make up: Ζωη Ζονιου
Styling:Λουκιανός
Ρούχα: Τάσσος Μητρόπουλος

Δεν ήταν  ρίσκο για σας να φύγετε από την Κύπρο για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας;

Καθόλου ρίσκο, ήταν ο μόνος τρόπος για να πραγματοποιήσω το όνειρο μου ..και ακόμα προσπαθώ…Έχω πολλά ακόμα που δεν έχω καταφέρει. 

Ποιες συμβουλές σας είχε δώσει η μητέρα σας, η οποία ήταν τραγουδίστρια για να κάνετε οποιανδήποτε λάθη στο ξεκίνημα της καριέρας σας;

Οι συμβουλές της, ήταν πολλές και ήταν αρκετά αυστηρή μητέρα ,ωστόσο μεγαλώνοντας κράτησα τις πιο σημαντικές. Να είμαι δυνατή ψυχικά  και αυθεντική ,και να μην τα παρατήσω ποτέ .

«Ήταν σχολείο για εμένα η μαμά μου… θέλοντας και μη έχω γερό στομάχι, χάρη στην μαμά»

Πόσο όμορφο και πόσο απαιτητικό είναι να μεγαλώνετε σε ένα σπίτι όπου ήδη υπάρχει μια τραγουδίστρια μέσα στο σπίτι;  Υπάρχει οποιανδήποτε σύγκριση μεταξύ σας;

Ουδέποτε καμία σύγκριση  αντιθέτως η μητέρα μου, ήταν και φοβερή δασκάλα στο να μου μάθει τι έστί νυχτερινή ζωή και τι ευκαιρίες δίνει η νύχτα  αλλά και τι παίρνει .Ήταν σχολείο για εμένα η μαμά μου… θέλοντας και μη έχω γερό στομάχι, χάρη στην μαμά.

Κάποιο διάστημα συνεργαστήκατε με την Σεμίνα Διγενή, πώς ήταν η μεταξύ σας συνεργασία;

Δε  υπάρχει πιο έξυπνη γυναίκα στην τηλεόραση. Η συνεργασία μας, ήταν μοναδική. 

Μια από τις τελευταίες σας συνεργασίες ήταν με τον  δεξιοτέχνη του κλαρίνου Σταύρο Παζαρέντση. Θα επικεντρωθείτε σε αυτού του είδους τις ερμηνείες;

Με τον Σταύρο Παζαρέντση που τόσο αγαπάω και σέβομαι έγινε η αρχή πριν τρία χρόνια και του οφείλω πολλά, όσον αφορά τα είδη τραγουδιών. Έχω αποδείξει και στο παρελθόν, σε όλο τον κόσμο που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια ότι υπηρετώ το τραγούδι. Δεν προτιμώ κανένα είδος, αγαπώ και τραγουδώ τα πάντα.

Φωτογράφος: Mike Τsitas
Make up: Ζωη Ζονιου
Styling:Λουκιανός
Ρούχα: Τάσσος Μητρόπουλος

Τι θετικό πιστεύετε ότι έφερε η εμφάνιση του κορονοϊού στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ανθρώπους και καταστάσεις;

Δεν νομίζω να έφερε κανένα θετικό επί της ουσίας! Αντιθέτως εγώ αυτό που βλέπω γύρω μου είναι άνθρωποι κουρασμένοι απογοητευμένοι και εξαθλιωμένοι. Ζούμε, κάτι δραματικό και ψυχοφθόρο, είναι τόσο στενάχωρο το οποίο με λυπεί βαθύτατα να βλέπω τον κόσμο τόσο απόμακρο και φοβισμένο. Εύχομαι σύντομα, όλα να επιστρέψουν στην κανονικότατα τους έχοντας όλοι την υγεία μας.

Πόσο δύσκολη ήταν η ζωή σας, λόγω του εγκλεισμού;

Δεν θέλω να παραπονεθώ  γιατί ξέρω φίλους, γνωστούς που πέρασαν πολύ δύσκολα που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Τώρα που οι μέρες της καραντίνας φτάνουν στο τέλος τους, ποια είναι τα επόμενα σχέδια σας. Είστε αισιόδοξη ως άνθρωπος;

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη και ανυπομονώ να ανοίξουν οι δουλειές μας να τραγουδήσουμε και περάσει και ο κόσμος όμορφα, νομίζω πως όλοι μας περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση γενικά.

Φωτογράφος: Mike Τsitas
Make up: Ζωη Ζονιου
Styling:Λουκιανός
Ρούχα: Τάσσος Μητρόπουλος

Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένη;

Πρόσφατα γίναμε γονείς…Ο γιος μου είναι δύο χρόνων και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Νοιώθω απέραντη χαρά και ευλογία γι΄ αυτό το δώρο του Θεού που μου χάρισε.

Αληθεύει ότι ένας καλλιτέχνης λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα;

Βεβαίως, εγώ προσωπικά ναι!  Χωρίς ψυχή δεν γίνεται. Κάθε φορά είναι μια κατάθεση ψυχής .

Ποιο ακριβώς είναι το «Είναι» για σένα;

Πολύ ωραία ερώτηση. Ιδανικά για μένα είναι το “είναι” μου το παιδί μου η οικογένεια μου και οι άμορφες στιγμές με ανθρώπους που με αγαπούν και αγαπώ. Άλλωστε, η ζωή είναι τόσο όμορφη και πρέπει να την μοιραζόμαστε με αγάπη και όμορφες στιγμές. Επίσης,  το είναι,  είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε στην καραντίνα από τον συνεργάτη μου Λάζαρο Χ. και είναι για τους ανθρώπους που είναι χωριά και λόγω των συνθηκών δεν μπορούν να δουν τους αγαπημένους τους. Για να δώσουμε κάτι το οποίο που μπορεί να ταυτιστεί ο κόσμος.

Τι άλλο να περιμένουμε από την Μαριάννα Παπαμακαρίου;

Από την Μαριάννα να περιμένετε πολλά…Σύντομα θα έρθει μια πολύ μεγάλη και όμορφη συνεργασία που ανυπομονώ να την μοιραστώ με τον κόσμο.

Φωτογράφος: Mike Τsitas
Make up: Ζωη Ζονιου
Styling:Λουκιανός
Ρούχα: Τάσσος Μητρόπουλος
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: