fbpx
25.3 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Ο Δημήτρης Σούρας μετέφερε την τέφρα – «Η Μάρθα ήταν...

ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ: Ο Δημήτρης Σούρας μετέφερε την τέφρα – «Η Μάρθα ήταν πιο χριστιανή και από τους χριστιανούς» (Βίντεο)

-

Η τελευταία πράξη από τη ζωή της Μάρθας Καραγιάννη παίχθηκε χθες σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης στο Α’ Νεκροφταφείο Αθηνών, όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την μεγάλη ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή στα 83 της χρόνια. Επιθυμία της ίδιας ήταν να σκορπιστούν οι στάχτες της στην θάλασσα, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί σε ποιο μέρος

Η σορός της ηθοποιού μεταφέρθηκε μετά την τελετή στη Ριτσώνας για να γίνει η αποτέφρωση της και η τέφρα της θα σκορπιστεί στη θάλασσα όπως επιθυμούσε η ίδια. Τραγικές φιγούρες η καρδιακή της φίλη, Ντόρα Δούμα με την οποία συγκατοικούσε τα τελευταία χρόνια η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και η σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα. Η μεταφορά της τέφρας στο γραφείο του κ. Σούρα ήταν επιθυμία της ίδιας, όπως επιθυμία της ήταν να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Στις δηλώσεις της, στην κάμερα της εκπομπής του Αλφα, «Super Κατερίνα», η Ντόρα Δούμα, ανέφερε ότι ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που της είχε δώσει η Μάρθα Καραγιάννη. Σε ότι αφορά στην επιθυμία της για αποτέφρωση η Ντόρα Δούμα απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά ότι «η Μάρθα ήταν πιο χριστιανή και από τους χριστιανούς».

https://youtu.be/8hXMFKv9E9I

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: